Új hozzászólás Aktív témák

  • Gregorius

    őstag

    Üdv!
    Lehet, hogy csatlakozni fogok a társasághoz, ugyanis nagyon barátságosnak tűnik mind a StartNET mind a BaseNET csomag.
    Jelenleg az én masinám osztja a többi között a netet. Ennek kell valamilyen spéci berendezés, vagy egyszerűen csak beleb***om az UTP-t a gépbe és megy? (Kvázi mint a kábelnetnél, csak ott egy modem még van közben) Publikus IP, stb. Vagy külön be kell tárcsázni?
    Tud valaki közeli tapasztalattal szolgálni a környékemről (XV. kerület, Nyírpalota út vége)? Milyen és mennyire stabil a késleltetés, a sávszélesség milyen viszonyban van a névértékkel, stb? Leginkább a feltöltés irány érdekel, és mindkét csomag esetén igencsak csapkodnám a szebbik felem a földhöz, ha tényleg tudják tartani ezt a tempót. Továbbá mennyire stabil a vonal? Csöppet érzékeny vagyok a nem bejelentett kiesésekre.
    Van valamilyen megkötés, hogy bonyolíthatok-e spéci forgalmat? Például a bejövő PPTP VPN működik-e? (A T-Mobil HSPDA-s internetjével pl. egyáltalán nem sikerült szóra bírni)
    Milyen az ügyfélfelszolgálat? A T-Bolynál rosszabb biztos nem lehet, de az nem nagy szó.

    Jah és még valami. Internettel együtt megy a telefonszolgáltatás is? Esetleg ugyanazon a madzagon, mint eddig, vagy külön kötnek be még valamit?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák