Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Flashget #18025 üzenetére

    Nálunk is próbálkoztak egyszer. De - nem meglepő módon - nem tudtak olyan ajánlatot mondani, ami akár egy kicsit is versenybe kelhet a digi árazásával. :)
    Aztán elköltöztünk. Itt csak UPC vagy T FTTH érhető el, nyilván előbbi sokkal olcsóbban. Megkérdeztük T-t, hogy van e valami helyi kedvezmény, tekintve, hogy UPC sokkal olcsóbb, és persze alaposan le lett fikázva a UPC, jobb vagy legalább hasonló árú ajánlatot pedig abszolút nem kaptunk tőlük. Nagyon el vannak szállva az árakkal. (Ahol régebben laktunk, ott elérhető volt Digi, UPC, és T is. Egészen kb. tavaly nyárig volt is helyi kedvezmény a T-től, aztán megszűnt, és így esélytelenek voltak az áraikkal a másik két szolgáltatóval szemben (meg igazából a helyi kedvezménnyel is). Nem is értem, hogy mit gondolnak. Ez nem vidék, ahol monopol helyzetben lehetnek...)

    Ahol most lakunk, minden lakásba be van húzva a T optika előre, de kb. 8-10 UPC WiFi-t látok, így nagyjából meg lehet saccolni, hogy hányan választották a T túlárazott szolgáltatását. :)

    Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

Új hozzászólás Aktív témák