Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz Morris #3998 üzenetére

    Majd kiderul, nem emlekszem mar hogy van a szerzodesben, hogy a szerzodes koteskor aktualis listaar, vagy a mindenkori listaarat kell fizetni abban az esetben ha a kedvezmenyes idoszaknak (ami ugye a kotott huseg ido fele) vege.

    #4000:Nem szo nelkul modositanak, kint vannak jo elore az ÁSZF-ek a weboldalukon.

    "A fenti módosításokkal kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk T. Előfizetőinket:
    - A módosított (2011. február 14. napjától hatályos) ÁSZF, valamint a módosítások kivonata a www.digikabel.hu weboldalon elérhető.
    - A T. Előfizetőt az ÁSZF kétoldalú módosítása esetén megillető jogok: Amennyiben az Előfizető a fentiekben meghatározott tartalmú értesítés kézhezvételét, vagy napilapban történő megjelentetés útján közölt értesítés esetén az ÁSZF módosításról szóló hirdetmény második megjelenését követő 8 (nyolc) naptári napon belül nem tesz a Szolgáltatónál eltérő tartalmú írásbeli nyilatkozatot, abban az esetben a módosításra tett nyilatkozattételének elmulasztása a kétoldalú ÁSZF módosítás elfogadásának minősül.
    A nyilatkozattétel elmulasztása nem minősülhet az Előfizető, vagy az Igénylő számára többletterhet jelentő, az adott (előfizető által igénybe vett) szolgáltatáshoz kapcsolódó új, illetve kiegészítő szolgáltatás megrendelését eredményező szerződésmódosítás elfogadásának.
    Amennyiben a szerződésmódosításra a szolgáltatási díjak változása miatt kerül sor, a nyilatkozattétel 8 (nyolc) napon belüli elmulasztása elfogadásnak minősül, ha arról a Felek az egyedi előfizetői szerződésben ekként állapodtak meg.

    Az Előfizető jogosult a kétoldalú módosítás tárgyában megküldött értesítés kézhezvételét követő 8 (nyolc) naponbelül az Előfizetői Szerződés azonnali hatályú felmondására.
    Amennyiben az Előfizető az egyedi előfizetői szerződésben kötelezettséget vállalt arra,hogy a szolgáltatást meghatározott időtartam alatt, az ebből eredő kedvezményekért igénybe veszi, úgy az Előfizető, a szerződést csak akkor mondhatja fel 15 (tizenöt) napos felmondással, ha a módosítás az általa igénybe vett kedvezményeket érinti. Amennyiben az Előfizető e feltételekkel mondja fel a szolgáltatásra irányuló szerződést, úgy a Szolgáltató nem követelheti a kedvezményeknek a felmondást követő időszakra eső összegét.
    Amennyiben a szolgáltatásra irányuló igénybejelentés megtételét követően a Szolgáltató az ÁSZF-et kétoldalúan módosítja, abban az esetben az ÁSZF közzétételét követő 8(nyolc) napon belül az igénylő minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül elállhat a szerződés megkötésétől."

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák