Új hozzászólás Aktív témák

  • #29810560

    törölt tag

    válasz fPApi #28810 üzenetére

    OK! Mivel ennek a TV-nek nincs DVB-C tunere és a DIGI ebben a szabványban sugározza a műsorait:

    Neked - mivel egyelőre nem akarsz új TV-t venni, de HDMI bemenetes TV-d van - egy DVB-C tuneres HD SetTopBox-ra van szükséged. A DIGI-nél használhatsz saját eszközt, de bérelhetsz is. Mivel a DIGI SetTopBox-ai szerényebb tudásúak és talán egy felvevős (firmware frissítéssel) van közöttük, mindenképpen saját eszközt javasolnék.

    A SetTopBox választásnál elég fontos, hogy kódolt adást is fel akarsz-e venni. (A DIGI adásai alapvetően kódolatlanok, de az ún. prémium csatornák (DIGIFilm; HBO csomagok; Felnőtt csatorna) - ezekre külön kell előfizetni - kódoltak. Ekkor olyan HD SetTopBox-ot érdemes venni amiben CI+-os SmartCAM fogadó van, mert a DIGI-nél párosított SmartCam/kártyát lehet/kell bérelni ezen csatornák nézéséhez/felvételéhez.

    Amennyiben nem akarsz prémium csatornákra előfizetni bármilyen TimeShif-et/felvételt tudó HD SetTopBox megfelel számodra.

    Mivel sosem ajánlok konkrét típusokat senkinek ezért leírom, hogy én mit használok:

    AMIKO HD-8840

    Ez egy ikertuneres (DVB-C/T + DVB-C/T) SetTopBox tehát pl. az egyik tuner felvehet, míg Te a másik adást nézed és a TimeShift-et is tudja. Sajnos a kódolt adásokat nem képes felvenni, mert van ugyan benne CAM fogadó, de nem CI+-os.

    Elég konkrét voltam? :F / :)

Új hozzászólás Aktív témák