2019. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-02-20 07:32:44

IT café

Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Move (mobilinternet)
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1501) PK58 válasza PK58 (#1499) üzenetére


PK58
(tag)

Volt már ilyen, igaz akkor csak egy frekvencián. Felhívtam őket és még aznap megjavult.
Most szinte az összes frekin ugyanaz a helyzet, teljesen kiszámíthatatlanul megrogyik a kép kimerevedik, fura hangok jönnek, a Duna HD-re van hogy perceket kell várni mire a hang mellé megjön a kép.
Egyébként nekem már egy jó ideje gyanús a box is (KAON), ha holnap nincs javulás és ők azt mondják hogy szerintük jó a rendszer akkor kérek egy box cserét.

(#1502) pieces


pieces
(újonc)

Űdv Mindenkinek!

Én is Dunaújvárosból írok.Totál ua a hibajelenség mint nálad PK58.Megfűszerezve még azzal , hogy egy idő után nekem kb felére esik vissza a képkockák száma(darabos lesz).Ha elkapcsolok másik programra akkor megjavul.Voltam benn a központban , a türelmemet kérték.Szerintem egyre rosszabb.Nálam is KAON van.
Illetve nálam sport1-2 , AXN , travel be sem jön.Analógon megvannak.Kíváncsi vagyok a szakik meddig állítgatják a fejegységet , merthogy az ügyfélszolgálatos azt mondta , hogy rajta vannak a dolgon.

(#1503) hcs57 válasza zhagyma (#1500) üzenetére


hcs57
(őstag)

Az új routerrel nem észlelek zavart... talán mégsem a router zavarta.

Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu

(#1504) PK58 válasza pieces (#1502) üzenetére


PK58
(tag)

Mióta átálltak az új frekvenciákra azóta sosem volt tökéletes! :((

(#1505) anrab


anrab
(PH! addikt)

hát most a movie 24 szivat de nagyon. rálépni és tovább menni lehet de ha belépek az epg-be totális csőd. megfagy majd led villogás és a hang vissza jön végül de a kép már nem. ha tovább megyek és utána vissza akkor már kép is van. beléptem a beállítások menübe és fogta magát kilépett majd led villogás. másodszorra sikerült megnéznem hogy ez is a 785.93MHz-n van. há nagyon elkeserítő! :U

(#1506) crstano21 válasza antilop79 (#1483) üzenetére


crstano21
(újonc)

Nálam is pontosan ugyan ez van!
LG32LH5000
Üdv.:
Viszont itt nálunk a VI. kerben újrakábelezik az egész házat, ha az sem hozza rendbe, akkor szarok rá :D

(#1507) Dog 11


Dog 11
(fanatikus tag)

Az EPG óra működése tegnap változott !
-Az EPG órajele semelyik programon sem frissiti az "automata mód" -ban a tv óráját.Gyakorlatilag a Kézi beállítás idejét mutatja az EPG ben akár Aut. akár Kézi állásban van az Óra beállítása.
-Ha "téli" időt állítok be úgy az EPG ben a műsorok a Téli idő szerint helyesen és pontosan jelennek meg ,csakhát a valós időre mindig át kell számítani ! Valamennyi oldalon a látható összes óra a "téli" idő szerint a műsorral egyezően mutatja az időt.
Az aktuális müsor eltelt idejét jelző grafikon nem működik.
-Ha "nyári "időt állitok be úgy hibássan jelennek meg a műsorok a "teljes" útmutatóban
Az EPG óra a beállított "nyári " időt mutatja de a műsortáblákban az idő a " téli " idő jelenik meg .Pl. a déli harangszót 11:00-11:01 re jelzi.Ugyancsak nem működik a műsorgrafikon.
Korábban a z EPG órajele - igaz hibássan és nem minden csatornában de frissitette a tv óráját .

[ Szerkesztve ]

(#1508) hcs57 válasza hcs57 (#1503) üzenetére


hcs57
(őstag)

Tévedtem... most a routert a 13-as csatornára állítottam, így pl. a Duna HD vétele rossz. Akinek közel üzemel a tv melett router, akkor neki is lehet ilyen hiba.

Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu

(#1509) PK58


PK58
(tag)

Jó napot!

Nincs összehasonlítási alapom, hogy más szolgáltatóknál milyen a digitális rendszer minősége, de én azt tapasztaltam eddig, hogy a diginél a kezdetektől szinte mindig van valami probléma. Pld. nálam a 4 HD csatorna soha nem volt tökéletes még akkor sem amikor az SD csatornákon nem jelentkezett hiba. A HD csatornákon rendszeres a bepixelesedés a pillanatnyi kimerevedés. Nos ez lehet a box hibája is nemtom. Az a baj hogy igazából senki sem tudja. Az én boxom az elsők küzül való. Mikor megneszeltem, hogy van új típus hama be is tekertem az irodába, hogy megjátszok egy cserét! Nagy döbbenetemre közölték, hogy ők nem is hallottak új boxról! Náluk csak a Kaon van. Mondtam jó ilyen már van, kösz majd megvárom míg itt is lesz. Na most megint ott tartok, hogy baromira tele a hócsuka!
Tudom sokan azzal érvelnek, hogy olcsó! ez igaz ez miatt hagytam én is ott a UPC-t és az Invitelt. mégis azt mondom, hogy így nem kéne mert ez szerintem egy nagy rakás sz@r!

Valaki keresett itt DVB-C boxot! Nos anno amikor a Diginél még nem volt én is kutakodtam a neten. MPEG4-es DVB-C boxból nagyon kicsi a kínálat. 45-50000 körül vannak igaz nem ilyen digis gagyi ketyerék, belső merevlemezes komolynak tűnő holmik.
Nos én azt mondom, hogy erre a kuka digitális rendszerre venni 50 rugóért egy boxot egyenlőre szerintem nem érdemes! A guta ütne meg! :W

(#1510) anrab válasza Dog 11 (#1507) üzenetére


anrab
(PH! addikt)

csatorna ujrahangolás után sokáig megvolt nekem is a csúszás de nem foglalkoztam vele.
néztem a tv-t váltogattam és valamikor beállt!
próbáld ki hogy hagyod automatikus óra beállításon. lehet hogy beáll.
mindezektől függetlenül valami nagyon gázos itt az epg környékén. bár a szerelő nekem azt mondta hogy nincs köze a műsorhoz. szerintem pedig a műsor és az epg csomagoknak van eggyüttes hatása a tv működésére.
legalábbis ezt tapasztalom.
valóban nem ártana az az erőlködő amit zhagyma linkelt mert valóban mintha nehezen állna rá az adóra a gyenge jel miatt.

(#1511) TayRol válasza anrab (#1510) üzenetére


TayRol
(PH! nagyúr)

en joideje nem tv-ztem, szoval nem tudom, mi a helyzet nalam. ha teljesen vegeztek a digisek (nemtudom, mikor lesz kesz a rendszer) akkor majd ujra elkezdem tesztelgetni az adokat.

(#1512) zhagyma


zhagyma
(őstag)

Na ez érdekes: 4571-s hozzászólás

(#1513) Dog 11 válasza anrab (#1510) üzenetére


Dog 11
(fanatikus tag)

A Kézi órabeállítás után visszatettem automatába.Tegnap óta semelyik DVB-C csatornán sem frissül a tv órája. /Korábban frissült, de négy DVB-C csatornán hibássan ! Jelenleg a Téli időt állítottam be,majd Automata módba tettem.Igy észreveszem majd ha netalán frissül az óra a nyári időre.Egyébként csak a téli órabeállítás esetén egyeznek az EPG táblázatokban a müsoridőpontok az óraadatokkal. Ha nyári időt állítasz be akkor zavar van és nem egyeznek meg a táblázatokban lévő műsoridőpontok a tényleges műsoridőponttal ill. az órán jelzett időponttal.Az eltelt műsoridő grafikonja sem működik.Lehet,hogy meg kell várnunk az őszi óravisszaállítást és akkor magától megjavul az EPG ?

(#1514) PK58 válasza zhagyma (#1512) üzenetére


PK58
(tag)

Ismerős! :((

(#1515) PK58 válasza Dog 11 (#1513) üzenetére


PK58
(tag)

A Diginél a téli nyári időszámítás sem működik rendesen vagyis sehogy!

A box sem állt át automatikusan! Nem értek hozzá, de szerintem a központi jel nem jó vagy sz@rnak rá! Vagy nemtom, de a mai világban úgy gondolom alapnak kéne lennie!

(megjegyzem az ősidőkben a UPC-s konverter már tudott ilyet vagyis nem a kütyü hanem a szolgáltató!)

A tavaszi váltáskor a műsorújság gyönyörűen mutatta az időpontokat sőt a csík is szépen haladt előre csak éppen minden egy óra késéssel!
A rendszerbeállításoknál az időzóna állításnál kell mókolni! az alapbeállítás GMT +1 nos ezt kell átállítani +2 re! eléggé vicces, de nekem így jó!

(#1516) zhagyma válasza PK58 (#1514) üzenetére


zhagyma
(őstag)

Szia!

Én erre gondoltam a #4571-s hozzászólásban (2010.04.14 09:01):

" ... Ma 10-ig elméletileg megoldódik a probléma.A QAM modulátorok szoftverét frissítik. ..."

Na ez tegnap volt és mint tapasztaltuk nem javult semmit a DVB-C sugárzás minősége bizonyos helyeken. Magyarul a DIGI-nek fogalma sincs mi a probléma ...

(#1517) forrest85 válasza zhagyma (#1516) üzenetére


forrest85
(senior tag)

Nem értem Pécsről senki sem jelentkezik, hogy nála probléma lenne? :F

A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez! Szebb jövőt!

(#1518) PK58 válasza zhagyma (#1516) üzenetére


PK58
(tag)

... az is lehet, hogy épp van róla fogalmuk, de esetleg nem egyszerű vagy olcsó a megoldás!

(#1519) Laca19 (a)


Laca19 (a)
(fanatikus tag)

Tegnapra 14-ére ki is volt/van írva a Digi oldalára a Közleményekbe, hogy sürgős országos karbantartás van a digitális adásoknál.
Korábban "csak" a kép akadt, de a hang ment folyamatosan, mint nemrég írtam, mostmár a hang is akad, sőt néha torz hangok is jönnek.
A tegnapi karbantartás óta azt tapasztaltam, hogy maradt minden a régiben, ugyanúgy akad minden, de mostmár legalább az EPG sem jó, eddig itt tökéletes volt, most egyik adón sincs semmi.
Szóval nagyon úgytűnik, hogy akárhányszor hozzányúlnak, ez szó szerint egyre rosszabb lesz. Annyit kellet variálni az EPG-vel az óraátállítás óta, hogy +1 óra helyett +2-re kellett állítani, de minden rendben volt, a jó időt és jó műsort mutatta. Most egyik adón sincs EPG és a STB sem mutat semmilyen időt, helyette "- - - -" kijelzés látható.

http://www.diesel.com

(#1520) anrab válasza Dog 11 (#1513) üzenetére


anrab
(PH! addikt)

hagyd automatikus órabeállításon, kapcsold ki egy olyan helyen ahol nincs txt majd húzd ki egy fél órára /lehet 10sec is elég/.
dugd vissza és kapcsold be egy olyan Magyar helyen ahol van txt.
azután várd a csodát! :D
de komolyan!

(#1521) anrab válasza PK58 (#1515) üzenetére


anrab
(PH! addikt)

a box-ot nem tudom hogy működik de a tv a txt-ről veszi le az időt ha automatikus van beállítva.
ill. akkor is ha más, csak akkor eltolja.

(#1522) anrab válasza PK58 (#1518) üzenetére


anrab
(PH! addikt)

lehet mindkettőtöknek igaza van de akkor miért nem állnak vissza a régire.
miért kellett egyáltalán hozzányúlni?
ennyit számít hogy átkerülnek a 7xx.xxMHz-ra?

(#1523) VGYke válasza zhagyma (#1512) üzenetére


VGYke
(PH! addikt)

Kb. ilyen nálam is (talán 1 fokkal jobb), de ez még ápr. elején, ezeken a frekiken nem volt, csak a 770Mhz-en.
És még mai is rossz, a 4571 hozzászólás meg ha jól látom tegnap 10 órát írt :((

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsön adni

(#1524) VGYke


VGYke
(PH! addikt)

Ellenben úgy látom, a 370Mhz-en lévő csatornákon (TV2, RTL, stb), ahol eddig rossz volt az EPG idő, mától jó lett!

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsön adni

(#1525) VGYke válasza zhagyma (#1469) üzenetére


VGYke
(PH! addikt)

PC + dvb-c tuner (USB)
Tudsz típusokat javasolni, vagy tök mindegy milyet vesz az ember, csak a driver ellátottsága legyen jó? Én a neten tömegével nem is nagyon találok ilyen eszközöket, ránézésre ez szimpatikus, de 3 sor leírásból nehéz véleményt alkotni.

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsön adni

(#1526) zhagyma válasza VGYke (#1524) üzenetére


zhagyma
(őstag)

" ... Ellenben úgy látom, a 370Mhz-en lévő csatornákon (TV2, RTL, stb), ahol eddig rossz volt az EPG idő, mától jó lett! ..."

Jelenleg egyetlen DVB-C frekvencián bejövő transport stream-ben sincs TDT, TOT tábla. Azaz "megszűnt" a dátum / idő szolgáltatás. A TV-k csak az EPG-ből veszik a dátum / időt. Legalább is Nálam

(#1527) JuliuS válasza zhagyma (#1526) üzenetére


JuliuS
(kvázi-tag)

mérni ugyan nem tudom, de valóban erre utaló jelek vannak. viszont nálam most ahol eddig nem volt 1 óra csúszás, most ott is van. minden téli időszámításban ketyeg.

ugyanakkor 12. óta megint eltűnt 11 adó, amelyik a 770 MHz-en csücsül. két utcával odébb viszont megvannak ezek a csatornák is, szóval most nem tudom, ki lehet a hunyó :(

(#1528) PK58


PK58
(tag)

Jó este!

Jelentem a helyzet változatlan! :((

(#1529) VGYke válasza zhagyma (#1526) üzenetére


VGYke
(PH! addikt)

A TV órája ha automatikus beállításon van, EPG időadatok nélkül nem frissíti magát (teletex, stb., mit tudom én honnan)? Mert ha igen, nem kellene ezt az EPG időt erőltetni :)

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsön adni

(#1530) VGYke


VGYke
(PH! addikt)

EPG: Normális az, ha beprogramozom a csatornákat, kikapcsolom a TV-t, az meg kitörli az időzített nézéseket? Persze ez inkább Samsung TV fórum kérdés lenne...

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsön adni

(#1531) hcs57


hcs57
(őstag)

már 1 méterre van a router a tv-től, akkor is zavar..

Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu

(#1532) PK58 válasza JuliuS (#1527) üzenetére


PK58
(tag)

Jó reggelit!

ugyanakkor 12. óta megint eltűnt 11 adó, amelyik a 770 MHz-en csücsül

A napokban nekem is volt ilyen! DE! Valami oknál fogva a 770 MHz átállítódott 771 MHz-re!!! :Y :W :W :W
Visszaállítottam 770-re elindítottam egy kézi keresést és jó lett!
Ez az egész egyre gagyibb! :((

(#1533) zhagyma válasza PK58 (#1532) üzenetére


zhagyma
(őstag)

" ... Valami oknál fogva a 770 MHz átállítódott 771 MHz-re!!! ..."

Frekvencia "elmászást" szintén tapasztaltam. Mérni nem tudom úgyan, de sejtésem szerint többször "változgat". A napokban többször félre kellet hangolnom a PC-s tuner-t a gyorsabb kereséshez (vivőfrekvencia + 500 Hz / + 1000 Hz elég volt). Korábban is volt ilyen, de az az 1 MHz-s "vivőfrekvencia eltérés", amit az STB jelez az nagyon soknak tűnik ...

VGYKe A linken nincs tuner, csak a velvet plaza címlap ... :F

[ Szerkesztve ]

(#1534) PK58 válasza zhagyma (#1533) üzenetére


PK58
(tag)

Igen! Mondjuk ennél volt már nagyobb dobása is! Eccer reggelre mindent elfelejtett, tök újra kellett hangolni! :DD :DD :DD

Bennem nagyon érlelődik, hogy megköszönöm nekik ezt a digitális szolgáltatást!

(#1535) forrest85 válasza PK58 (#1534) üzenetére


forrest85
(senior tag)

És akkor milyen digitális szolgáltatásra váltanál?

A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez! Szebb jövőt!

(#1536) PK58 válasza forrest85 (#1535) üzenetére


PK58
(tag)

Hát semmilyenre!
Maradna csak az analóg, napok óta úgyis azt nézzük. Nekem ez a box eddig inkább csak bosszúságot okozott!

(#1537) Dog 11 válasza Dog 11 (#1513) üzenetére


Dog 11
(fanatikus tag)

Végre egy jó hír !
Az EPG minden korábbi megszokott szolgáltatása működik.A tv menüben az " óra mód" automata állásban legye.A DVB-C csatornákból frissül az EPG órája .Mindegyik EPG táblában a helyes műsoridők és a "nyári" időadatok jelennek meg. Hajrá DIGI !

(#1538) SNOOPDOGG199


SNOOPDOGG199
(újonc)

Szevasztok. Az lenne kérdésem , hogy digi kábelem van de semmi boxom meg ilyenek hanem közvetlenül kábelen jön az adás, csak a baj hogy a digitális adásoknál a kép percenként csíkozodik, pixelesedik néha hang elmegy, tetem már be jel erősség csillapitót is azzal picit javult a helyzet de nem az igazi.az analogal semmi gond.
Legyen szíves valaki valami tanácsot adni mit tegyek???

(#1539) hcs57 válasza SNOOPDOGG199 (#1538) üzenetére


hcs57
(őstag)

olvasd ezt a fórumot, s ha nem segít, akkor -> 1272.

Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu

(#1540) PK58 válasza SNOOPDOGG199 (#1538) üzenetére


PK58
(tag)

Helló!

Valószínű, hogy nálad is a napok óta tartó központi probléma jelentkezik!

(#1541) SNOOPDOGG199 válasza PK58 (#1540) üzenetére


SNOOPDOGG199
(újonc)

Lehetséges mer kb 3-4 napja van ez a jelenség és nem tudok vele mit csinálni.
http://www.youtube.com/watch?v=-F-EE11kWdo
nálam is ilyesmi a kép csak nem ennyire drasztikusan jön elő.

(#1542) PK58 válasza SNOOPDOGG199 (#1541) üzenetére


PK58
(tag)

Ahány ház annyi szokás! :DD

(#1543) shun


shun
(lelkes újonc)

Helló Mindenkinek!

Sikerült venni egy LG 32LF2510 tv-t. A digitális csatornákat elsőre automatikusan megtalálta. Nekem DIGIMINI előfizetésem van. Analógban eddig jött 19 csatorna. Most 22 DTV és 4 rádió. Ezek 354, 362, 370, 378Mhz frekin jönnek. Fehérváriaktól kérdezem, nekik is ez a tapasztalatuk? Másik kérdésem a DunaTv-ből csak egynek kell lennie? Nekem SD jön, DunaHD hol van?
Köszönöm, ha válaszoltok.

(#1544) need


need
(PH! addikt)

Üdv...

Olvasva itt a fórumot azért a kisördög bujkál bennem

Lecsó előtt Digi kábelem van

Nyárra szeretnék 1 másik tévét venni ami már fogja a digitális adást
Samsung B650 ha lesz még vagy C650 lcd-t [link] [link]
a 2 linkben ott van hogy milyen tuner van a tévében?!?

És most jön a kérdés
Ha valakinek van ilyen tévéje És történetesen Pesten lakik és olyan kerületben ahol tudja venni az analóg és a digitális adást élénken érdekelne hogy milyen az analóg és a digitális adások minősége?

Ha nyáron veszek 1 ilyen tévét valamelyiket a 2ő közül
sírni fogok a kép miatt hogy eléggé élvezhető vagy bokán fosom magamat a digitális adás borzalmától??

[ Szerkesztve ]

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734

(#1545) JuliuS válasza need (#1544) üzenetére


JuliuS
(kvázi-tag)

nekem B650-em van, ezzel bizonyosan jól jársz. ugyan vannak helyzetek, amikor (pl. konfettiszórás) bekockásodik a kép a kisebb sávszélességgel sugárzott csatornákon, de ez a tévé kihozza a maximumot a tévéadásokból is. tuner is tökéletes benne, alapból nézheted a HD adásokat (MPEG4 DVB-C is van benne) külső box és mindenféle területibeállítás-bűvészkedés nélkül.

és ha ez a tévé tudja mindezt, akkor nyilván az újabb, idei modell C650 pláne tud mindent.

- - - más. továbbra sincs meg a 11 csatorna a 770 MHz-es sávon a 12. állítgatás óta, 771 MHz-en sem jön semmi, viszont az EPG tényleg mindenhol megjavult.

(#1546) Kroni1


Kroni1
(PH! kedvence)

Olvasom, hogy itt sokaknak gondja van a digi adásokkal, lehet hogy nekem alacsonyak az elvárásaim, valójában túl sokat nem tévézek, és fogalmam sincs hány csatornának kéne lenni, de a kb 50 csatorna ami bejött az teljesen tökéletesen megy nálunk! Az EPG-vel sem volt probléma, fagyásról se tudok beszámolni egy esetben sem! Kb. 3 hónapja nézem a digitális adást a Samsung LE32B450-es tv-m DVB-C tunerével a XIII.kerületben az Árpád-hídnál. A DIgisport HD adásától pedig teljesen kikészültem olyan gyönyörű a képe..

(#1547) Dog 11 válasza JuliuS (#1545) üzenetére


Dog 11
(fanatikus tag)

Tapasztalatom a B 530 és B 550-es készülékekről van ,ezek vannak a családban, két különböző kerületben. Full-HD mind a két típus.
Mai helyzet : az analóg adások -valamennyi kifogástalan,stabil,zajmentes és szubjektíven lényegesen jobb,mint a korábbi hárombetüs kábeles szolgáltatónké,aki nem optikával jött a lépcsőházig.
-Digitális adások : a mai napon nálunk /Bp.IX / valamennyi program kifogástalan,nem kockás,nem csikos ,nem hanghibás és az EPG is tegnap óta kifogástalan.Csak az MR 4/5 rádióműsora nem sugároz műsort jelenleg . Sajnos a fórumon olvasottak szerint az esetleges gondok város, kerület ,épület és lakásfüggő is lehet.A márciusi digitális frekvenciaváltás sok korábban nem észlelt hálózati hibát kihozott a Diginél is,a régebben vagy hibásan szerelt házhálózatoknál ill.a mai digitális átvitel követelményeinek nem megfelelően bekábelezett, szerelvényezett ,lakásokban is.Ezekről a gondokról ill .megoldásokról lehett olvasni visszamenőlegesen itt a Fórumon.Ahol a hálózati hibák jelentkeznek /nálunk is volt ilyen / több kevesebb,szívós utánajárással a hibák kijavíttathatók és ez esetben a digitális szolgáltatás minőségével- az adott tv készülékeken -mi elégedettek vagyunk.
Az általad választott tv hangolóegysége tudja a DVB T/C,MPEG 4 -et.Erre van szükség a közvetlen digitális vételhez.
Talán nem lényegtelen, hogy a fenti márkáju tv készülékek jól viselték a digitális frekvenciaváltás miatti kényszerü "megpróbáltatásokat " többszöri ujrahangolásokat.

(#1548) Dog 11 válasza JuliuS (#1545) üzenetére


Dog 11
(fanatikus tag)

Valószinüsitem, hogy a csatornalistából a korábbi műveletnél törlődtek a programok.
-Egy digitális csatornára kapcsold a tv-t.
-Menü>Csatorna>Kézi tárolás>Digitális csatorna>Frekvencia 770000,Mod QAM 265,Jelátvitel 6900 kS/s. legyen beírva amikor a keresést inditod. Ha elötte PIN kódot kér úgy be kell ütni./gyári beállitás .0000/ Nálunk 12.én nem volt semilyen ujrakeresést igénylő beavatkozás. Utáne rendezni kell a csatornalistában a bevitt programokat.

(#1549) VGYke válasza zhagyma (#1533) üzenetére


VGYke
(PH! addikt)

zhagyma: A linken nincs tuner, csak a velvet plaza címlap
Ez a legértelmesebb amit találok, de attól még lehet sz*r. Szoftveres kódolás... ebből mindég baj szokott lenni, bár előnye ugye, hogy ha jön új szabvány, jön új szoftver. Meg másik fórumba beleolvasva, sokan szívnak a Pinnacle tunerekkel. Kérlek javasolj egy korrekt PC-s, USB-s eszközt.

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsön adni

(#1550) anrab válasza JuliuS (#1545) üzenetére


anrab
(PH! addikt)

azért jó az EPG mert nincs semmi a 7xx.xx MHz-en ami elrontaná. :)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.