Új hozzászólás Aktív témák

  • anrab

    addikt

    válasz zhagyma #1450 üzenetére

    na valami ilyesmire gondoltam, csak nem értek hozzá ezért nehéz lenne ezt előadnom a digiseknek.
    a hibát jeleztem mint itt többen és mégis azt mondják hogy más nem jelzett ilyet.
    én meg mint laikus ezt hiába magyaráznám a digisnek hogy mit nézzenek meg, mert csak belezavarodnék és pillanatok alatt leépítenének. mint ahogy elintézték egy méréssel a multkor is.
    most néztem és nekem változott a helyzet! /érdekes hogy azután mióta kint voltak/.
    a hallmark tökéletes amíg be nem lépek az EPG-be. ott ugyanis ahogy keresgélek belassul majd vissza adja a képet.
    nincs pukkanás! csöndbe van a tv és van kép miközben villog a led mint mikor bekapcsolom a tv-t, majd megjön a hang is és utána minden rendben, még az epg-ben is mászkálhatok. /a fiamnál szintén így jelentkezik/
    vagyis ujraindul csak másképpen.
    az egyik discovery-re pedig vagy 30mp mire átvált de ott is mikor átvált csönd van, kép is van, villog a led majd megjön a hang is. még egy discovery-nél pedig csak a váltás vagy 10mp de akkor ott jön rendesen.
    szóval ennyi a változás. legjobban annak örülök hogy nincs az a hang /pukk a hangszóróból/ mert olyankor mintha sziven szúrtak volna. :)
    szerintem jelezték többen is az emberek mint akik itt írnak, csak ugye sok körzet és sok szerelő akik nem biztos hogy elmondják egymásnak hogy miért hívták őket. gondolom a munkalapot csak kiszórják reggel hogy Te ide menj Te meg amoda és nézzétek meg hogy mi van. kimennek mérnek, a jel jó Te meg aláírod hogy megmérték a jelet és minden rendben.
    na jó elég lesz mert már túl sok hülyeséget írok. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák