Hirdetés

Keresés

Aktív témák

 • brd

  nagyúr

  válasz Loha #918 üzenetére

  A pingelősdivel az a helyzet, hogyha csomagveszteség van, az szolgáltatáskiesés, egyrészt. Másrészt, ha emiatt nem lehet kihasználni az idő nagy részében a fizetett sávszélességet, az pedig minimum a vásárló megtévesztése. Az ÁSZF-ben pedig rögzítve van, mekkora rendelkezésre állást vállal a szolgáltató, pl. ha a csomagok 10%-a elveszik, akkor az 90%-os rendelkezésre állás. Ha a hdsnet becsődölne, jönne a helyére más, abban biztos lehetsz. :) Rengeteg pénz van az internetszolgáltatásban.
  A t-com azért nem emelhetne mindig árat, mert ha egy-egy ilyen stikliért megbüntetik egy kövér összeggel, legközelebb meggondolná, hogy megéri-e a stikliből származó nyereség nagy részét erre fordítani. Egyszer-kétszer talán emelne, de ha a megfelelő szervezetek figyelnék, hogy miért és mire hivatkozva teszi ezt, hatni lehetne rá.
  Az állam egyébként nem hagyta, hanem egyenesen elősegítette a monopolhelyzetek kialakulását, ugyanis az neki is nyereség, hogyha nincs konkurencia, mert a szolgáltatók így magasabb árszinten szolgáltathatnak és a magasabb árnak ugye magasabb az adója is... :(

  The only real valuable thing is intuition.

Aktív témák

Hirdetés