Aktív témák

  • torma99

    aktív tag

    válasz Hobbbyt #3588 üzenetére

    Nehogy azt hidd, hogy minden arany ami fénylik. A Digi hacsak nem lanos, egy nagy fos. Itt fentebb írták a 8/1-es fejlesztést gondolom a coaxos rendszerükre.

    Na ezt itt a VI. kerületben már meglépték egy pár hónapja elmondom, hogyan működik. Fejlesztés után 2-3 hétig ment rendesen, azóta meg ugyanolyan fos, szinte alig használható. Hajnalban tud kb 6 mbitet (de akkor alszom) amúgy meg max 1/1-et visz nálam.

    És hogy miért vagyok még mindig náluk? Mert ebben a házban csak ők szolgáltatnak...

    Az már csak hab volt a tortán, amikor kértem e-számlát, mivel a postásunk néha máshová dobálta a leveleket.

    Be szeretnék lépni az online felületre,kiírja, hogy szerver hiba, nézzek vissza később. Nézem fél nap múlva, ugyanaz. Felhívom az üsz-t, hogy wtf. Droid persze nem tudott semmiről. A szokásos össze-vissza kérdések (anyja neve, lakcím stb. - pedig pin kóddal léptem be), elkezdi most adjam meg a felhasználó nevem meg a jelszavam az online felületen, mert ő is meg akarja nézni a neten.

    Mondom neki, hogy normális. Mire ő azt mondta, hogy ez a természetes eljárás, mert máshogy nem lát rá a rendszerre. Bazzzz. Ennyit a digiről.

    Azt persze nem tagadhatom le, hogy 1 utcával arrébb, ahol a lanos a net, ott nagyon brutálul száguld,de hát ez a rész le van szarva itt Bp kellős közepén...

Aktív témák