Aktív témák

  • alitta73

    csendes tag

    Most is elég szutyok a DIGI kábelnet, lehet azért mert esik az eső.....
    Nint a MÁV-nál......, mindig megindokolják hogy valami miért sz...r.

    Engem az egészben a DIGI fejlesztési üzletpolitikája bosszant, hogy az ország egyik végében nyomatja a fullos 80/25 Mbit/s csomagot LAN netre 4.500.-Ft-ért itt meg Dorogon a 2/0,5-ösért kér 2.500.-Ft-ot.
    Ugyanez van a kábel TV-vel is. Egyik városban nyomatja a full HD-s digitális adást (meg már lassan a 3D-s TV-adást is) havi 2.900.-Ft-ért 60-70 csatornával, itt Dorogon meg ugyanennyiért megy a szutyok analóg adás a régi elavult hálózaton 55 csatornával.
    Azzal meg, hogy a Mária utcában az új építésű csili-vili 20 Milliós lakásokban van optikai háló meg LAN net nem vagyunk kisegítve.

    Meg ugye közeleg 2011.12.31.-is amikor is lekapcsolják az analóg TV adásokat, akkor mit fog adni a DIGI Dorogon?,a digitális adást központilag lebutítja analógra?. LCD TV-t is csak azért nem vettem még mert mire, az analóg adásra?

    Ezért irigykedve olvasom a LAN netes meg a digitális TV adásos topicot is, amikor is panaszkodnak, hogy a 80/25-ös net "csak" 60/25-öt megy, majdnem ugyanannyiért mint itt a 4/1-es. Meg hogy milyen gyönyörű a DIGI sport full HD-ban, itt meg ugyanazért a havi díjért kapjuk az analóg sz......rt.
    :W :W :W

    Bocs, ha kicsit hosszú voltam, de a megoldás tényleg a Juhász féle Juropnet lesz.

Aktív témák