Hirdetés

Aktív témák

 • rocket

  nagyúr

  válasz Loha #281 üzenetére

  Nem sokat vesztesz, hogy nincs tv-d, olyan minosegu a kabelen a tv adas, mintha sima mezei szobai antennaval jonnenek, tv2 es rtlklub is nagyon szemcses, pedig azok szoktak a legjobb minoseguk lenni.
  Mindig ez van egyebkent, amikor a csatornakat cseszegetik es beraknak a csomagokba ujakat ilyenkor megvaltoztatjak a helyet a legtobbnek, amitol rejtelyes modon pocsek minoseguek lesznek, viasat 3 olyan rossz volt ket hetig, kenytelenek voltak a sok bejelentes hatasara gondolom atrakni mashova, most is siman latszik a hangyahaboru rajta.
  Kell a csatorna allitgatasuk utan kb. fel ev mire az adok normalis minosegben bejonnek, ha bejelented a hibat, kijon az kabeltvs szerelo arc, racsatlakozik a kabelre az elso toldasnal, es a kis gepevel allitgatja, hiaba mondtam neki, hogy nezze meg a tv-n nem erdekelte, persze a nagy allitgatas utan nem valtozott semmi.
  Szuroket is ide-oda pakoljak, beraktak kabelnetesek egy szurot, mert pocsek volt a net, erre amikor kesobb a kabeltvs volt kint kivette mert pocsek volt a tv adas :D
  Szoval valaszthat az ember, vagy netezik jo minosegben vagy tvzik, a ketto egyszerre ezeknel nem megy, tudnam az upc,matav kabel miert tudja megoldani ezeket a dolgokat, ott meg sose lattam ilyen pocsek minosegu adokat, mint nalam a legjobb minosegu.
  Rtlklub teletexten kriksz-krakszok jonnek be, szetvan esve az egesz, ez is mutatja, hogy milyen jo a minosege :)

  Elkepzelheto 30 perc is, de akkor mas gond van, altalaban normal esetben, ha a halozattal minden oke, 40 masodperc. max, miutan szinkronba kerul a modem a halozattal meg varni kell kb 10 masodpercet, mire lesz is net valojaban :)

  [Szerkesztve]

  "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Aktív témák

Hirdetés