Aktív témák

  • Ford2000

    csendes tag

    válasz Alien666 #2712 üzenetére

    Hi!

    Ket evig hasznaltam a HDSNET kisebbik csomagjat. Az elejen meg csajk 512-es volt. VOlt egy router ranyomva, kabelen egy pc, wifin egy pc es egy mac. Sose volt vele gondom, csak ment es kesz. Ket honapja lett belole LAN-os, ugyanaz a router, ismet semmi gond, megy, ahogy kell.

    Epp ezert koltozes utan egy honapja bekottetem az uj lakhelyre is a HDSNET-et, a kisebbik csomagot (LAN nincs, a kicsi meg eleg, ha mukodik).

    Csakhogy, nalam is WebStar modem van, es a bekotes ota szorakozik. Rendre megszakad. Elmegy az IP cim, nem egnek a ledek. Ha kihuzom a tappot, majd visszadugom, akkor megjavul. Ezt a "szakadast" naponta ketszer eljatsza, de van, hogy egy ora alatt 3x.

    Router hasznalata eseten is ez van, es akkor is, ha direktbe csatlakozom kabellel a modemhez.

    Mar vagy nyolcvanszor hivtam az ugyfelszolgalatot, de szerintuk minden jo, es mindig az a valasz, hogy huzzam ki, dugjam be. Es persze mindig az en gepem a hibas szerintuk. A geppel nem tudok mit csinalni, Macintosh, minden rendben van rajta. A modem webfeluleten semmit sem latok, nem enged csak a fooldalra be.

    Mit javasoltok, mi az istent csinaljak? Utalom, hogy amikor torrentrol reggel elinditok egy linux letoltest :-) estere alig jon valami, mert meg delelott elszall a kapcsolat. Ha ilyenkor felhivom a Digi-t, es ujrainditjak a modemet tavolrol, akkor beindul.

    Azt sem ertem, hogy az mikent van, hogy ok latjak a modemet, ujra tudjak inditani, de net csak ujrainditas utan jon rajta.

    Koszi

Aktív témák