Hirdetés

Aktív témák

 • Hypp

  tag

  válasz Viktor77 #184 üzenetére

  Ebbe a hozzászólásba írtam 1-2 dolgot, ami a HDSnet mellett szól, de az a helyzet, hogy inkább kitöröltem. Végülis kicsoda/micsoda nekem a HDSnet, hogy mellé álljak? :D

  Én azért vagyok náluk, mert nincs kedvem átmenni máshoz, annyira nem zavarnak a szakadások (elvégre az életem nem múlik rajta), (számomra!)elfogadható áron szolgáltatnak (nem azt mondom, hogy olcsó, csak hogy ez még elmegy...). De ezek mind a saját szempontjaim, másnak mások lehetnek az érvei a váltásra / maradásra.

  Az egyetlen dolog, ami igazán bosszantott már az elejétől fogva, hogy ha az ő SMTP szerverüket használtam, csak a tőlük kapott emilcím szerepelhetett küldőként. Google postás barátom ezt a nyűgömet tavaly ősszel megoldotta:DD

  Szóval én asszem maradok a HDSnetnél. Nincs kedvem másnál újrakezdeni egy szerződést fix 1 v. 2 évvel. Nincs sok igényem:)

  (Egyébként a leghosszabb szakadásom 2 hetes volt még 2003 nyarán. Na, akkor csöppet bosszús voltam, de akkor még asszem nem volt lehetőség mást választani. A szerelők nem nagyon akartak felém nézni. Aztán amikor jöttek, 3 perc alatt megoldották a gondot. Az egyik a pincében babrált valamit, a másik meg táp ki/be restartot csinált. Képzelhetitek, milyen idegállapotban néztem végig mindezt 2 hét netnélküliség után...)

  Bite my shiny metal ass!

Aktív témák