Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Programozás topic
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
Aktív témák
-
vviktor1
aktív tag
Csak annyit, hogy én rendszeresen áramtalanítom, (egy távkapcsolós aljzatba van bedugva) éjszakára mindíg, de sokszor napközben is pl. amíg dolgozom, vagy más okból nem tv-zek, már csak azért is mert baromira melegszik ez a dual beltéri. Forró szokott lenni a teteje, mennyit fogyaszthat ilyen hőtermelés mellett (kisebb hősugárzónak is elmenne) ?
Szóval a lényeg, hogy áramtalanítás miatt még sose volt problémám vele.
Csatikat nekem is össze bírja keverni, ezek rendezésében nejem már profi, engem annyira nem érdekel a tv csak a hirtv-t találjam meg...Ne dudálj, küzdj !
-
m0rd0k
senior tag
nemtudom mért nem tudtad eusporto megtalálni pedig nemnehéz egyébként szomszédban ugyanez a gond van mint neked cask itt dual beltéri van és az egyik tvn jó másikon nem.szóval ittis megcsinálom,tehát mit is csináltál? ujra kerestd az összes csatit? vagy resetelted a beltérit és utána?
Minden szinten,szinte minden.
-
m0rd0k
senior tag
-
Füleske
addikt
Ha nálad nem is , de Romániában is lehetett felhős /esős idő , így a műholdra fellőtt jelet eleve gyengébben kapod. Volt mikor nem volt semmi jel (no signal felirat), pedig sütött a nap de a feladóhelyen meg iszonyat vihar volt.
Mondjuk javaslom neked a nagyobb tányért , ha ezzel csak ennyi a jel. Nekem alap digis tányérral minőség hyundai - al 98 % humax - al 75-85 % . (70*80 - as antenna)
[Szerkesztve] -
Rick4
félisten
a délelőtt és a délután közt egyvalami nem állandó, a hőmérséklet. lehet, hogy annyi a bibi, hogy a fejedet hátrébb kell húzni a fejtartóban? én is próbálgattam, és jelentős volt a különbség, pedig csak kilazítottam a fej melletti csavarokat, és pár millimétert toltam előre- hátra...egy próbát megér, ha könnyen hozzáférhető..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
mogyesz
aktív tag
Szerintem hívj egy normális, hozzáértő szerelőt. Ha központi hiba lenne, más is - köztük Én is - tapasztalná / tapasztalta volna. Nálem minden ok. Reggel egy ideig nem ment az ATV, tegnap este a SportKlub akadozott, de ezeken kívül minden ok. szvsz nálad lehet a hiba. (fej, beállítás, beltéri, kábelezés, etc.)
-
Rick4
félisten
nekem volt olyan, hogy a beltéri 2 eurosportot talált meg, az egyik ment, a másikon semmi..nem az van, hogy a kedvenceket használod, és a többi csatid nincs benne a listában? szerintem nem ártana neki egy szoftfrissítés, és csatornakeresés egyben...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Bandus99
őstag
Elso amibe elosszor megy bele a kabel a fejtol a masodik az elsobol kapja a jelet.
Esetedben ez nem lehet gond, hiszen nem egymasra vannak felfuzve. Igy sajnos nincs otletem mitol lehet hogy azt az 1 csatornat nem talalod meg.
MOD: ELnezest utolag megnezve en voltam a figyelmetlen es valoban ott van, hogy nem egymasra vannak felfuzve. Meg1x bocsi figyelmetlen voltam
[Szerkesztve]Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- PlayStation 5
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest