Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • priti

  addikt

  Ez most esett, de az utolsó sort nem értem. Mit jelent pontosan?

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz priti #384 üzenetére

  senki nem tudja, hogy az az alkalomadtán az kb. mit is jelent ingém? ilyen 10 percenként egyszer vagy ez azért fincsi buff?

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz Muton #399 üzenetére

  Felesleges eröltetned még szerintem. Én ezzel járok oda act2-be farmolni, mert sok ott az elit a körportálos helyeken és van hogy egyszerre ad be két pakk elitet. Amiből az egyik valami repkedő szar általában ami egyedül van de nagyon durván szórja a tűzlabdákat a másik pakk meg egy fast 4 fős társulat és itt még nekem is pörögni kell, pedig több mint 2000HP afterkillem van meg mov speed a random rámragadt HP regen mellett no meg 65k DPS az nem 25k DPS. Szóval neked szerintem act2 farmolni még magas. A ritkásabb helyeken meg semmit sem fog dobni amit act1-ben nem dobna, szóval szerintem farmold azt és gyűjtsd a goldot.

  [ Szerkesztve ]

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz vendingo #400 üzenetére

  60k se sok act3-ban. Nekem a fingós úgy lett meg, hogy elindultam visszafelé, felvettem a +25% att. speed buffot majd egyből teleport faluba, át a ghom-hoz és a buffal ííppen-ippen, pedig az úgy nemtom most pontosan, de olyan 75k körül van nekem asszem. Jó mondjuk én wiz vagyok és a védelmem az kb. seholsemmi, de azért sok hp-je van a ghom-nak még solo-ban is, nézd csak meg... én karimmal 60k-val tuti esélytelen.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz DeckardCain #421 üzenetére

  Én is néztem a wizemnek hasonlót. Egy ilyen már megdobná a DPS-em. Kár, hogy ezek nem adnak semmi life extrát. Így nem kell ingyen se, mer' cserélhetnék mindent vitesre. Ilyen fegyóval egyből igencsak sovány lenne a 22k HP-m. :DDD Úgy elhullanék, mint az őszi falevél, meg meg is szoktam az lak-ot játékstílusban is. Jó, mer' izgibb úgy nyomni hogy kevés a HP-d.

  (#424) vendingo

  Biztos volt egy tonna allres rajtatok vagy én nemtom, nekem eléggé fáj a bélgázt tüdőzni és úgye ahogy telik az idő egyre több van belőle, nekem ott kezdődnek a gondok, hogy nem fogy el időben az élete ha kevés a DPS :)

  [ Szerkesztve ]

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz xavix13 #431 üzenetére

  1922 goldot tuti ér a kereskedőnél :DDD szerintem nagyon nem fogsz meggazdagodni, persze biztos el lehet azért adni AH-ban, de ha 130 helyett lenne rajta 230 úgy már azért fincsibb lenne az ára valszeg, meg a 7 is lehetne 9 ugye, a crit végülis annyira nem szar, melee. is van rajta, háát majd egy barbár megmondja ér e neki valamit. Nekem egy goldért se kéne.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz xavix13 #437 üzenetére

  A frász se érti az AH-t. Tőlem most vittek el egy 1000DPS-es legend fegyót másfél milláért BO-val, volt rajta 53% crit meg némi sallang. Láttam magasabb DPS-el rare fegyókat még olcsóbban is a kutyának nem kellett.

  Igazából tele van a DIO3 tervezési hibával, bazira nem lineáris. Azzal a cuccal amivel kinyírtam act3 első harmadának a végén ghom-ot simán eljutottam act4 első harmadának a végéig gyakorlatilag mint kés a vajban, ha haltam akkor az az én hülyeségem volt, kvázi türelmetlenség, túl gyorsan akartam haladni de sehol nem volt olyan kihívás, mint a fingós aki egy kínszenvedés volt nekem, szóval ha ghom előtt valaki túlvásárolja magát akkor egy darabig nem nézegeti az AH-t az tuti, mert simán tolja solo-ban azzal ami van. Aztán meg már nagyon top cuccot akar, ha egyáltalán még játszik. Én se vennék mostmár egy faca legend páncélon kívül mást, pedig egy szerencsésebb lvl59 páncél van rajtam még mindig. Persze lehet más kasztnál máshogy van, de szerintem a wizard messze nem a legerősebb, szóval ha én simán boldogultam ghom után akkor más is.
  Max azok vevők még a közepes cuccokra, akiket multiban áthúznak a vízválasztó helyeken és emiatt solo-ban is szenvednek, mert ott tartanak ahol nem kéne tartaniuk.

  #471) mikromanus

  Ma nekem is esett két legend, egy gyűrű meg egy fegyó és zéró mf-el van több rajtam mint bármikor máskor, szóval semmit nem jelent.

  [ Szerkesztve ]

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  :(( :(
  Olvasom a topicot és olyan emberek sírnak (itt is), akik végigvitték a játékot százszor és az egyetlen ok ami miatt játszanak az a pénz, hiszen annál sokkal gyengébb cuccban is lazán végigtolják, mint ami rajtuk van, de farmolnak a pénzért (semmi másért, hisz másért nincs értelme) így lopva el mások elöl (akik még a játék miatt játszanának) a lvl63 itemeket, mivel a drop központilag van szabályozva, így ami nekik esik az másnak nem esik, különben mindenből miliószám lenne és értéktelenné válna. Ennek tetejébe még sírnak is, hogy nincs kihívás, holott senki nem állította, hogy ez nem egy videojáték, hanem munka, amiért munkabér járna ha foglalkozol vele. Csak nagyon halkan kérdezem meg, hogy szerintetek nem kéne pofát befogva elhalkulni azok után, hogy a játék árának többszörösét már régen visszakaptátok és ingyen szórakoztatok ilyen 400 órákat? Csak azok miatt kérdezem, akik fizettek azért, hogy játszhassanak, de nem tudnak, mert nem tudnak haladni miattatok, mert nekik nem esik semmi és a kis lvl60-as karijukkal szenvednek act2-ac3-ban. Nem kéne befogni és legalább csendben fosztogatni a szerencsétleneket, akik hónapokkal később kezdték? Mert nem csináltok mást, csak pénzért kínáljátok azt, ami nektek ingyen volt, őket akarjátok kifosztani, pedig semmivel sem vagytok különbek, csak előbb kezdtétek. Picit azért hányinger úgy amúgy. Persze megértem, jó buli arra hazaérni, hogy hopp nyertem 5 rongyot ami ott figyel a paypal-omon, de akkor meg mi nem tetszik? Nem elég szórakoztató zsebre tenni mások pénzét a semmire? Most akkor sajnáljak valakit aki unatkozik, mert nem látja a különbséget a 95k DPS meg a 140k DPS között? Melyik állásban kell még olyan keményen dolgozni, mint ebben? Pocsék meló. Tényleg sajnálom azt, aki kénytelen játszani a pénzért. Írok is a Blizznek, hogy mostmár legyen valami kihívás...

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz McNamara #776 üzenetére

  "Ez a játék meg már csak apénzről szól"

  Nektek igen, hiszen végigvittétek. Azt felejtitek el, hogy a szoftver kereskedelmi forgalomban van és van aki most vásárolja meg ebben a pillanatban, amikor ezeket a sorokat írom. Neki meg nem a pénzről szól. Ő egy játékot vásárol, nem egy állást.
  Kifogásokat persze lehet találni, de az igazság az, hogy kaptatok egy szórakoztató szoftvert a pénzetekért, majd a szórakoztatás mellett még a pénzetek is visszakaptátok. Végigvittétek, ennyi. Vége van. Kell tudni felfogni. Minden személyeskedés nélkül mondom, hogy aki több mint 400 órát görnyedt a gép előtt a megjelenés óta az khm, hát korlátozott mértékben beszéljen sportot és hasonló szörnyű dolgokat feltételező "egészségről" és hülyézzen másokat amiért nem görnyedtek a gép előtt ennyit. Sőt az lenne a legjobb, ha senki nem hülyézne senkit.

  Szerintem neked is abba kellett volna már régen hagyni, mert mint látod egyelőre könnyítenek a játékon és nincs új szint ami nehezítené, ami értelmet adna a jelenlétednek a serveren. Felteszem azért, mert feltételezik, hogy aki ennyit görnyedt a játék előtt már megunta.
  Persze érthető hogy arra nem számítanak, hogy van olyan szánalmasan csóró magyar gyerek, akinek ez a pénz már elég motiváció ahhoz, hogy kínozza magát a gép előtt érte egy agyonraunt játék előtt görnyedve, mert ők saját keresetükből indulnak ki és számukra az az átlag 1-2 eur egy jelképes vicc, nem motiváció.
  Keress pénzt így ha nem látsz jobb alternatívát az életedben, csak legalább ne sírj könyörgöm, hogy csak 20 eurt kaptál egy itemért a teljesen értelmetlen farmolásod közben ami miatt játékindítási limitektől kezdve a nehézségi szintek összekutyulásán át a játék minőségét alapvetően romboló intézkedések sorára kényszerültek a fejlesztők a játékélményt rontva.
  Az ő hibájuk , mert ahelyett, hogy bevezették volna az időlimitet hülyeségeket csináltak. 200 óra játékidő fölött 100 óránként fizetési kötelezettséget vezetni be 150 EUR, hogy végre abba tudja hagyni az, aki beteg, kvázi függőségben szenved vagy munkaként farmol és ha megjön az új, mégnehezebb szint akkor ingyen adni mindenkinek 100 óra játékidőt, hogy visszatérjenek és az új szinten szórakozzanak egy jót. Ilyen marha egyszerűen lehetett volna szabályozni. Rosszul kezelték. Erről nem te tehetsz. Arról sem tehetsz, hogy neked ez a pénz már elég motiváció és ma is a gép előtt fogsz miatta egyhelyben aszalódni várva a legközelebbi keringési betegséget, amely okán a paypalon euróktól gazdagon, hűvös szőlőszemekkel a szádban gazdagon ér majd a halál.

  [ Szerkesztve ]

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz Sirandrish #1129 üzenetére

  Hogy hullna neked annyi set, mint börtönben a vészkijárat. Lincseljétek meg! Üssétek, öljétek, vééérezzzzen! Nem játszhat a droplopó főkötsög :DDD

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz Agro #1765 üzenetére

  Most mentem végig act4-en egy csapattal, Diablo hellen jobbat dob állítom, kaptam 4 sárga semmit tőle, lvl59 páncélt dobott, egyébként végig a nagy semmi egész act-on, az egyik gyerek a felétől fel se kelt 3-an mentünk végig ennyit egyhuzamban kockulni... mindenem zsibbadt a végére, egy 1000DPS feletti sárga 2h fegyó esett ami régen még talán eladható lett volna, de ma már gyenge stattal 1000DPS 2h kb. nullát ér, szóval nemtom hogy hol kéne esnie jobbnak, de soloban szerintem végig se viszem. A hétvégén esett két legen, egy 1h crossbow meg egy 2h crossbow, mindkettő eladhatatlan.
  Ha nekem a lovacskákat meg a virágokat kell néznem azon a titkos mapon, amítől a szemem kifolyik 2 perc alatt meg rosszabb, mint egy webes flash játék... szóval ha ott esik a tuti akkor inkább kössz nem. Egyénként nekem ott se esett semmi extra eddig.
  Sima act1 farm közben estek idáig a legértékesebb cuccok. Röhej. Na jó act2-őn esett egy gyűrű crit ch+crit dam -al amit el tudtam adni most kemény 2 milláért.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz Rayner #1768 üzenetére

  mit javítanak? leveszik az armor-om és ennyi, már így is horror, állandóan mozgásban kell lennem, mert olyan szinten leptek el minket a mobok ha archon-nal nem tudtam éppen rendet csinálni, hogy gyakorlatilag pakoltam a hydrákat ezerrel meg futkostam aztán kb. ennyi, különben a nyakamon volt a kés, az egyik srác tudott elég durván tankolni, de ha nem raktam körbe a mobját akkor bajban volt, mert alig sebzett a másik meg nyilazott ott valamit, de nagyon fel sem tűnt nekem, hogy mit csinál, de valamit azért ért. Túléltünk ugyan, nem az volt hogy estünk-keltünk, végigmentünk 3-an is, de attól még szenvedés volt. Néha csak bele kell állnom 2-3 mobba ami most még éppen-éppen, de ha leveszik az armort akkor szevasz, elhullok majd és ennyi.
  Egy 3 socket-es legend páncél segítene rajtam ami adna még egy kicsi int mellé még att speed-et is, azzal felmenne a DPS kb. 75-80k-ra, de az meg mázlival 15 milla amúgy meg 30. Ehhez képest van 3 millám :C

  [ Szerkesztve ]

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz Rayner #1772 üzenetére

  és azzal mit javítanak? dughatod, hogy lvl60 az item, amikor már a lvl63 is régen eladhatatlan, ez max annyit jelent, hogy kvázi megnövelik a farm goldot egy kicsivel. Feltéve, ha visszahordod a kék meg sárga szemetet a kereskedőnek.
  Amúgy meg az afterkilles gold se kerek nekem. Elvileg nőnie kéne, de lvl21 mellett is lazán dobálja nekem az ilyen 200 goldokat, egy-egy ládika meg ilyen 40 goldokat. Inf act4-ben nem egy összetört cserépből esett kemény 7 azaz 7 gold. Most ez mi? Ha már ott tartanék, hogy 1000 alatt nem dob egy mob se, akkor azt mondanám, hogy érdemes xp-re gyúrni, de az van, hogy archon-nal leszedek egyszerre minimum vagy 20-at és akkor van a földön egy-két db 1000-1300-as rakás ami kb. mobonként max egy százas vagy annyi se.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz mikromanus #1774 üzenetére

  de ha egyszer infen játszik minden lvl60 épkézláb kari és a paragon lvl csak lvl60 fölött indul, azaz infen, akkor ha már 3% egy lvl akkor az 3% legyen, ergó nekem 63%-kal legyen több goldom lvl21-en, mint a csapattársnak lvl 0-án. Jó ha 5-6% többletet érzek, de még abban sem vagyok biztos.
  Akkor már inkább adna egy millát szintlépéskor és akkor azt mondom, hogy az a 100 milla egy alapszerkóhoz legalább elég. Senki ne mondja nekem, hogy az olyan gyorsan megy, hogy ettől megugranának az árak az AH-ban, pláne hogy a többség félretenné.

  (#1775) proci985
  lvl59 szinten használható páncélban vagyok... szerinted?

  [ Szerkesztve ]

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz mikromanus #1777 üzenetére

  Ha nincs semmi kiszámítható, akkor nincs motiváció. Abba fogják hagyni, mit fogják, már jelenleg is ez van. Idáig alig több mint 20 milla goldot farmoltam. Aki egy hónappal előbb kezdte a megjelenéskor az mondjuk tarthat 30 millánál gondolom, de legyen 40, tökmindegy. Az kb. semmi árban ahhoz képest ami rajta van, meg van nála még pár milla kápé ugye ha nem adta el juróé', kinél mennyi. Tehát ami a különbözetet képezi az vagy drop vagy egy lúzer kamuja aki közben képest valódi pénzt adni a goldért és azért védi a "rendszert" mert hülye szegény.
  Tételezzük fel, hogy a szerencsén múlik és aki szerencsés volt az most védi a rendszert, hiszen ő már gond nélkül farmol és egységnyi idő alatt a többszörösét osztja a DPS-ből, tehát jobb esélye van a jó drop-ra vonatkozó idő alatt mégha az esélyek egyformák akkor is. Neki jó, kit érdekel a többi. A gond az, hogy a kereslet fogja feladni és feldughatja majd magának a dropját, mert akinek ez a rendszer tetszik az ugyanúgy az egekig fejlődött már, mint ő. Nem lesz kinek eladni, mert a tény az, hogy ez így nekem spec szar és nem vagyok egyedül. Jajj és el ne kezdjétek, hogy ti ügyesebben klikkeltek, mert attól kihalok. Marha nagy kihívás lehet 140k DPS-el nem meghalni, amikor a felével is el lehet ügyeskedni.
  Ha nincs igazam akkor miért nem meritek 1 goldról indítani a fullos legend cuccotokat? Miért 15 milláról indul? Nem azért, mert ti is attól féltek, hogy akinek van goldja annak már az iteme is megvan és 4-5 milla lesz az árverés vége? Most magatoknak akarjátok árulni a cuccot, vagy nekem akinek még nincs 140k DPS-e? Mert ha nekem, akkor olyan rendszer kell, hogy legyen rá goldom. Várok egy kicsit, ki mennyit, majd kialakul egy átlag türelem, aztán ha nem lesz goldom akkor abbahagyom, abbahagyjuk. Teszek a vegyél ilyen meg olyan szerkót dumára, más is lesajnálja. Max kezd egy másik karaktert lvl1-ről, de akkor meg pláne nem fogja érdekelni a legend droppotok. Megint beragad minden cucc, megint kidobnak egy újabb adag cuccot, hogy ami rajtatok van az keveset érjen ami rajtam az meg zérót. Pláne abbhagyom. De ez így jó ahogy van. Ez jó. Támogasd.
  Méghogy a botokat támogatja ha sok a gold. A nagy frászt. A botokat te támogatod ha pénzt adsz az aranyért. Senki és semmi más.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz MCGaiwer #1794 üzenetére

  Egy frászt, az ár azért magas, mert van hülye aki valós pénzt ad aranyért/itemért, hogy a gyenge kariját felhúzza. Ennek semmi köze az inflációhoz, hacsak nem a gold valós pénzben mért árára gondolsz. A gold akkor áramlik ki a rendszerből, amikor az item amiért valaki 10 millát fizetett egy módosítás után százezret ér. Amiről te beszélsz javítás, gyártás meg ilyenek az csak aprópénz.
  Az a gold nem marad a rendszerben amit elbukott a balek. Azt a goldot eladtják valós pénzért, hogy a balek újra megvegye... akkor kerül vissza, amikor megveszi mivel annak aki a fullos itemet árulja nem kell, így kivonja a rendszerből, visszatartja a kis inventory-jában az nem inflálna ott semmit.
  Ezeket a hülyéket húzzák le újra és újra és tuti biztos vagyok benne, hogy itt is akad pár ember aki RMAH-ban vevő is volt már csak nem reklámozza. Az sem mentség, ha a pénzt a játékban kereste, mert aki valós pénzt tesz a rendszerbe az teszi tönkre a játékot, mert eltorzítja az árakat. Nem a piac szabályoz, csak mindenki kiteszi a cuccot túlárazva és várja a balekot aki majd a vásárolt goldból megadja az irreális árat, majd a következő "patch-nél" egy az egyben el is bukja persze és majd újra fizet a jobb itemért, újból, ismét vásárolt golddal, mert dropja nem lesz, miért lenne? Ő azért van, hogy fizessen. Soha nem fog utolérni senkit. Erről szól, csak ha valaki nem hajlandó egy büdös vasat se adni a goldért annak ez így szar, ergó ez csak a botoknak jó, de így a gold valós pénzben mért ára persze csökken, mert egyre több lesz belőle a visszavásárlás miatt így mégtöbb balek lesz aki azt mondja "miért ne, már csak 1 eur 100 milla" így még irreálisabb lesz az AH ahogy az arany ára csökken, holott annak elvileg semmi köze sem kéne legyen az RMAH-hoz, de onnan hogy a goldot pénzé lehet tenni a kettő már egy és ugyanaz és semmi köze a játékhoz, csak a valós pénzhez van köze.

  [ Szerkesztve ]

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz warcat #1801 üzenetére

  A probléma az, hogy nagyban, milliárdszámra szívják ki a goldot a rendszerből túlárazott itemekkel olyan emberek akiknek nincs szükségük a goldra és azt csak pénzért hajlandóak viszatenni a rendszerbe, amiben emiatt elfogy a gold.
  Csak azért adnak el itemet, hogy aztán a goldot valós pénzért kínálják csak a gond az, hogy a valós pénzért vásárolt gold mennyisége nem korrelál az áraikkal úgy, ahogy azt remélik. Attól mert magasabbra teszik az árat nem többen vesznek aranyat hanem többen hagyják abba a játékot, mert van egy normális többség, aki elvből nem vásárol goldot vagy eleve nincs is paypal-ja meg RMAH-ja.
  Ha a csóri sorstársam az összes goldját rákölti egyetlen itemre, akkor már nem veszi meg a droppom hiába jobb egy picivel annál, mint amit hord. Neki sem maradt goldja, nekem sem jutott gold, de mégtöbb gold vár gazdára pénzért így mégjobban lemegy az ára a goldnak így akik pénzt keresni akarnak mégmagasabb goldos árakat szeretnének az itemeknek. Ez egy spirál és nem tuti.
  Ha tetszik én is végigvittem már. Mivel mással lehetne nekem kedvet csinálni a farmoláshoz ha nem azzal, hogy jutok ötről a hatra... játék addig van amíg játékos is van.

  (#1824) MCGaiwer

  Ha van nálad 10 milla és nálam 10 milla és mi nem csinálunk mást csak ezt pénzért áruljuk, akkor a rendszerben perpill nulla van. Majd akkor lesz a rendszerben gold, ha valaki vásárolt tőlünk azzal a szándékkal, hogy azt az AH-ban elkölti. Ő teszi majd vissza a rendszerbe, ahonnan mi kiszívtuk.
  Ha be sem lépsz ne mondd nekem, hogy az a gold a rendszerben van. Az a gold nálad van, nálad aki perpill nem vagy a rendszer része, mert be sem lépsz csak a számlád csekkolod.

  [ Szerkesztve ]

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz mikromanus #1832 üzenetére

  Az aranyat akkor lehet RMAH-ban eladni ha van aki megveszi.
  Szerinted fasza felállásban nálad van a gold is meg az item is.
  A goldot eur-ért vagy hajlandó odaadni az alacsonyabb szintűeknek, amiért nem veszik meg. Miért? Mert szarnak a fejedre a szubjektív értékitéletük alapján ami szerint a virtuális goldod nem ér egy pennyt sem. Az itemet meg annyi goldért kínálod amennyi nincs náluk így azt sem veszik meg, mert nem tudják megvenni. Szóval miközben eladod az itemet egy madárnak, aki vásárolt goldból fizeti ki hárman abbahagyták a játékot. Csökken a játékosszám. A madár is egyre kevesebb lesz. Végül maradtok magatoknak páran, mindenki 140DPS el meg egy rakás high-end itemmel. Az élet kegyetlen, a kapzsiság örök. :DDD

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz mikromanus #1847 üzenetére

  Á szóval a gold árát a piac határozza meg és semmi köze hozzá a Blizznek mi? :DDD Mondd ki vásárolna goldot, ha eleget lehetne pár óra na jó legyen pár nap, azaz belátható időn belül farmolni? Ja hogy vége lenne a játéknak idővel? Miért nem az a lényege egy videojátéknak, hogy x idő alatt vége legyen? Mi ez a törjünk ládzsát valami végtelenített szarpaszírozás mellett és magyarázzuk a közgáz alapokon a semmit? Nagyon tré. :)

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz MCGaiwer #1857 üzenetére

  pl. max 5 milla lehet az invertory-ban, nem lehet nálad több, 5 milla után nem tudod felvenni a földről ergó nem lehet magasabb árat kérni AH-ban, mert technikailag kizárt hogy lesz vevő. Ezt az összeget a jelenlegi felállásban annyi idő alatt össze lehet farmolni szar drop mellett is, hogy azt mondjam, hogy ez még videojáték maradt. Így el lehet választani a gold AH-t az RMAH-tól. Tömören az bacca a csőröm, hogy nincs ilyen irányú törekvés. A nyugati keresetek mellett is undorító valakit a köjkén keresztül lehúzni. Nem elég drága ez a szar videojáték? Nem adtak belőle el eleget?

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz mikromanus #1889 üzenetére

  Rögtön a milliók. Másra se tudsz gondolni. Semmi értelme nem lenne arannyal kereskedni és birtokolni sem. Játék lenne a játék. Elképzelhetetlen számodra mi? Minek adna el valaki egy itemet 5 milláért ha pár nap alatt farmol annyit? Fel sem merül benned, hogy egy játékról beszélsz és kitennéd egy jelképes 10k-ért még akkor is ha ritka mert eszedbe sem jutna valós pénzt kérni érte? A köjkök meg cserélgetnék az itemeket a földön, de kit érdekel ha meghívja a haverját egy kólára cserébe? Lehalább együtt vannak.. Elképzelhetetlen számodra a dio3 úgy, hogy a világon semmi értéke nincs valós pénzben semmilyen játék részét képező virtuális szarnak és a gold egyetlen szerepe hogy a játékbeli funkcióját betöltve tudj javítani meg gyártani mi? Túl normális igaz? Piaci mechanizmusokat bevezetni gyerekek játékába és felnőtt fejjel kardoskodni azért, hogy ez milyen jó, mert a nyugati kölköket le tudod venni egy kis apróval.
  Ez az egész egy szánalom és fel nem foghatom, hogy miért nem tőzsdéztek ha kereskedni akartok? Ott kell profitért adni-venni. Ahhoz annyira kevés vagy, hogy inkább köjköktől lopod az aprót egy játékot felhasználva eszközként? Itt tartunk? Olyan nehéz venni a neten egy kis OTP-t amikor alacsonyan van? Állítom több ügyintézés, mire az a pár fostos eur a számládon van amit ezektől a köjköktől elszedsz. Ez kell neked olyan nagyon, hogy mindenki hülye aki szerint nem kell játékokba valós pénzt belekeverni? Egy jááátééék backi jáááátééék érted? A COD-hoz nem akarsz lőszert venni pénzért? :W Nehogymár az ingyen legyen, ha már itt tartunk. Mi az hogy ingyen van a lőszer? A CMR szerverre nem akarsz befizetni, ha összetörted az autót? Mi az hogy ingyen kapsz másikat? Nem is értem hogy képzelem hogy egy játék az játék. Te ilyen félkarú rablókat álmodsz. Egy online flipper egy százasért adjon új golyót mi? Ez a nagy álom igaz? Lássam be, a diablo 3 nem működhet pénz nélkül. Kész. Ha nem látom be akkor hülye vagyok.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz stevve #3369 üzenetére

  "Ja, azt tudtátok, hogy a programozásban a random szó ismeretlen?"

  bahhhahaa...meeeg, mekkkora beszólás így kábé a húszezredik hsz-re, kéééész, best in the year jelölés simááán. Juhhuhúúúj

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz userxy #3383 üzenetére

  Pár héttel a megjelenés után emberek gyakorlatilag utolérhetetlen magukat degeszre kereső veteránokról beszélnek. 2000-3000 dolláros előnyről egy 50 dolcsis játékban? Már ez önmagában nem egy fejlövés szerinted? Ebbe a játékba készítik az egymás elleni harcot, mint kiegészítőt? Kiváncsi vagyok hogy lesz, mint a kettőben, hogy egy mapra fogja betenni a másikkal a kockát aki majd egyszercsak menet közben megtámadja a csóringer karakterét aki act3-at még farmolni sem tudja? Emlékszem annó beléptem a kettőbe, jött egy karakter, illetve nem is karakter, hanem egy fényfolt és egy hitre elfektetett. A különbség, hogy ez a kettő megjelenése után évekkel történt, nem egy pár héttel és nem egy hivatalos szerveren és mint utóbb kiderült ott lehetett csalni mókolt charmokkal amikből egy megszázszorozta kb. a csávókám erejét

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz Gothmog #3392 üzenetére

  Ismerős. Act2-ben olyan instant killek várnak, hogy elfog majd a röhögőgörcs, bár ha jól tudom azóta már kivettek pár elitet onnan is. Lehet manapság már elég a drop, jó szerencsét! Az itteniek többbségének attól a sajátja a karakter, mert ő kereste meg rá a goldot (jó esetben). Jó ha egy-két iteme talált, a többit vette, pontosabban béreli, mert minden online és ha kapcsolódási problem vagyon, akkor biza nem marad belőle semmije. Amcsiknál szokás mindent beperelni, már várom hogy mikor lesz per az RMAH miatt és állítják le az egész játékot. Szinte meglep, hogy még nincs gond vele. Igazából nem értem jogilag valós pénzért milyen használati jogot vásárol, amikor megvesz egy itemet. Biztos ki van találva, de biztos bele is lehet kötni.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz Sirandrish #3410 üzenetére

  Tudod mennyi egy vidire rátenni egy állóképet, esetünkben egy inventory-t egy segédprogrammal? Ezzel a módszerrel bebizonyítom neked, hogy normalon farmolt kékekkel is meg lehet csinálni infernot. Nem mondom, hogy biztosan kamu a video, de sok az unatkozó ember...meg azért a Diabloig el is kell jutni, persze a prime evil már elég kiszámítható és közvetlenül előtte simán van lehetőség visszateleportálni és kicserélni a gear-t akármire.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz userxy #3419 üzenetére

  Most akkor ennek mi az üzenete? Vidd végig a tutorial-t (normal szint) saját drop-al minimális élvezeti érték mellett, sőt vidd el lvl60-ig a karaktert AH nélkül ratyi cuccokban, mert top nem esik, hogy már a könyöködön jöjjön ki az összes map, aztán menj be az AH-ba és vásárolj egy komplett tescos geart a kis odáig farmolt goldocskádból kidobva a kukába a saját karaktered és vásárolva helyette egy video-ról másolt ratyit amihez közöd sincs, de amivel végigszopakodhatod egész inferno-t az agyonraunt mapokon, majd tedd fel a gémet a polcra nagy elégedettségedre, hogy ezért költöttél 15k-t a boltban? Ettől lett jó a játék, hogy AH-ban össze lehet válogatni video alapján kékekből egy minimumot? (Mert előre ugye nem tudod mi fog kellenni infernon, csak valami video-t másolva) Ezért jó szerinted a Diablo3? Ezt kell értenem az alatt, hogy a kiritkára az a válasz jön, hogy ezt is meg lehet csinálni? Tehát ezért jó és ezért nem kell drop a voldogsághoz, csak az AH és az RMAH? Jól értem?

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz mikromanus #3440 üzenetére

  Az AH lvl60 alatt olyan, mint ha csalnék. Nem múlik semmi a döntéseimen, nem kell megrágni egy itemet se, hogy most megtartsam ne tartsam stb. lvl60 felett meg olyan, mint ha fix dropom lenne, mert már előre tudom mit fogok megvenni, mert megtetszik valami az AH-ban és csak a goldot várom, hogy összegyűljön rá. A képességfejlesztésben sem múlik semmi a döntéseimen, mert utólag variálható. Személytelenné tették a játékot. Kiszárítja a játékot az AH, kiszívja a lelkét valahogy. A hangulatot itt-ott elkapták. Az az egy, ami tetszik. Lehetne benne több paráztató komolyzene titkos kis fészkekben. Például ott a rombolható környezet, de egyszer sem szakadok be egy alagútba az omladozó kriptákban, hogy onnan kitaláljak, vagy mittudomén. Egyszer sem omlik le mögöttem az alagút hogy múljon valami a döntésemen, hogy jobbra vagy balra mentem. Ki vagyok az egészből zárva. Úgy érzem magam, mint egy biorobot, aki az RMAH-nak farmolja a goldot.
  Csalódtam.
  Hogy miért játszom? Gyerekkori emlék miatt, vagy mert nem akarom elhinni, hogy ezzel a szarral szúrták ki a szemem és még mindig keresem, hogy mi ebben a jó, vagy csak jó alibi meló után aktív pihenésre a farmolgatás? Fogalmam sincs, de játszom. Persze egyre kevesebbet, egyre csalódottabban, de még mindig belépek néha. Fogjuk a hangulatára. Az nem rossz.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz mikromanus #3456 üzenetére

  Jó, hagyjuk az egészet, mert meddő vita.

  Multiban láttam egy karit, akinek szárnya volt, mint az arkangyaloknak. Az mi az? Valami küldetés jutalma, amit nem ismerek, vagy csak egy legend cucc viselése miatt van?

  Adjunk értelmet a topicnak és foglaljátok már össze a küldiket, hátha azok feldobják a gémet vagy azokon is múlik drop amit meg nem akartok hogy másnak meglegyen és emiatt túl sokat kérek? Ezért nem beszéltek a küldikről egyáltalán?
  Ott van például a Staff of Herding ami nyitja a barlangot act1 road-on, de act2-ben oasis-nál van akinek nem áll ott az a faszi aki kinyitja az ajtót, hogy azt a színes kémcsőre hajazó matit megtalálhassa odabennt, így csak akkor jut be a titkos mapra, ha multiban beviszik, mert nem tudja legyártani a botot, pedig a reci és a többi mati megvan. Ez is random vagy valamit nem csinált meg vagy azóta áttették máshová?
  Hány küldi van pontosan ami ilyen "titkos eredményre" vezet? Láttam AH-ban tizenmilliós terveket kovácshoz, akkor ezek szerint csak van értelme használni, ennyit csak nem dob ki senki az ablakon? Mire kell használni?

  Ha ti vagytok a profik, akkor miért nem mondjátok el, hogy miért béna meg hülye az aki szerint lapos a játék? Irígységből vagy tényleg ennyire lapos és tényleg csak a drop-on múlik minden?

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz Thrawn #3464 üzenetére

  :((( pedig már megörültem, hogy van valami küldi amit nem ismerek, erre ezt is pénzért lehet vásárolni, pontosabban lehetett.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz Sheol #3516 üzenetére

  Ő arra írja, hogy nem kötelező használni, hogy lát egy video-t a neten, amin egy önjelölt idióta csak kék itemmel öli a prime evil-t fél órán át, tehát öld te is így ha nem tetszik az AH, mindenkinek ezt mondják egyébként. Ez a nagybetűs ÉRV.

  Nem ez a baj amúgy szerintem, hanem az, hogy nagyon lapos az AH vonal egy szint fölött. Semmi item nincs.
  0-20.000.000 gold között van kettő azaz 2db legend páncél ami szóbajöhet nekem. Az összes többi rare vagy olyan, mint ami rajtam van, csak mittom 20-al több rajta az int, de 20-al kevesebb a vit és kerül 8 millába, ha meg mindkettő több akkor meg 10 milla vagy drágább amennyit meg nem fogok érte adni, mert észre se venném a cserét és sokkal jobb statú legendet kapok mázlival ekkorra biddel, nem vagyok hülye, legenre fogok menni.
  Ergó farmolom a goldot. Két féle páncél van ami közül választhatok ha meglesz a gold, mert nyilván nem fogom megvárni amíg összefarmolok 40 millát amibe a harmadik alternatívát képező páncél kerül, mert az 40 milla alatt nincs. A mostani relatíve gagyi gear-emben hülye leszek 40 millát farmolni. A 20 millásban sokkal jobban jön az arany, farmolok abban és fizetek majd különbözetet a cserekor csak így olyan az egész, mint egy csőjáték aminek a végén "A" vagy "B" eshet az AH-ban és addig meg goldgyűjtés, ergó nulla használható drop, ha esik is jobbféle azt pénzé teszem.
  Ergó vagy nem fejlesztem a gear-em és farmolok RMAH-ra beállva a sorba és csak a gold érdekel, vagy azért farmolok, hogy a világon semmi meglepetés ne érjen, hetekre, hónapokra előre tudjam mi lesz, mit fogok viselni max annyi meglepi ér, hogy a vártnál kétszer-háromszor annyi idő lesz cserélni egy itemet, mert ami rajtam van az közben már elértéktelenedett, így már nem a különbözetet kell kifarmolnom, hanem a teljes árat, de a szomorú tény, hogy a cél más levetett szarának a megvásárlása, mert drop nincs.
  Olyan biztos nincs, hogy pont az esik amire gyűjtök. Elképzelhetetlen.

  Vásárlás a cél természetesen a játékban farmolható gold mennyiségéhez képest irreális mennyiségű goldért hála a valós pénzért vásárolható goldnak (meg a spekulánsoknak) ami felveri az árakat az AH-ban, így aki előrébb tart és elad az méggazdagabb lesz én meg mégcsóróbb, nyílik az olló, nőnek az esélykülönbségek két játékos között, mert a valós drop esélye gyakorlatilag az AH miatt egyenlő a birtokolt gold mennyiségével illetve azzal egyenesen arányosan nő, mert ha van goldja és lát valami számára jót az AH-ban akkor megveheti, ami olyan, mintha neki lenne dropja.
  Pont ez a jó azok szerint akik hamar kezdték és most előrébb tartanak. Persze közben egyenlő esélyekről beszélnek 2-3 féle fullos gear-rel meg 50 milla golddal a zsebben.

  (Az RMAH-ra farmoló biorobotokat most nem tekintem játékosnak, meg ők nem is nagyon fejlesztenek ha nem muszáj, inkább eladják a goldot, igazából nem sok vizet kavarnak addig a pontig, amíg nem kezdik az AH-ban felverni az árakat ami olcsóbb megveszem és viszateszem drágábban vonalon.)

  Sokan negatívumként említik, hogy régen csak csere volt AH helyett, de úgy legalább nem lehetett mesterségesen magasan tartani az árat. Most ha valaki kitesz 10 misiért egy olyan páncélt amiből a többi 30-ért van fennt (pedig 10 fölé egy sem megy biddel) akkor arra lecsapnak a spekulánsok és 1 másodperc múlva az is 30-ért lesz eladó. Cserénél ilyen nem volt. Ott ha valaki cserélni akart, akkor cserélt. Mindkét fél jól járt, vagy nem cserélt.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz mikromanus #3972 üzenetére

  Ez úgy van pontosan, hogy: Aki tudja csinálja, aki nem tudja tanítja, aki tanítani sem tud az tornát tanít. :)

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz persil #4104 üzenetére

  A DPS soha nem stimmel, mivel az egy átlag. Akkor stimmel, ha pont közepeset ütsz egyfolytában. Olyan hogy tényleges sebzés nincs, mivel min-max tartományból ütsz véletlenszerűen és az szorzódik fel minden ütésnél a statok szerint, szóval a min-max sebzést lehet max tényleges sebzésnek hívni, de az meg ott figyel a fegyó DPS-e alatt, ahogy áhítjátok.
  Átlagos sebzés van, az meg a DPS. Most az hogy másodpercre bontják le vagy ütésre (lehetne DPA is) mondhatnánk hogy tökmindegy, de ha ütésre van szedve akkor meg az att.speed-et hogy hasonlítanád össze mással, hogy melyik itemmel jársz jobban, nem látod csak az átlagból, hogy mennyit dob rajtad, ha gyorsabban ütsz. ütésenkénti sebzéssel nem lennél kisegítve, az maradna ugyanannyi +30% att.speed.-del is.
  Igazából nincs jobb.

  (#4105) Gorneck23
  1hit-elhetsz ha közben megölnek, neki viszont a loh 2x annyi életet tölt és túléli. Neked a lak jó, neki meg a loh. Időre meg mindketten ugyanannyit sebeztek hiába csírázod, hogy ő hármat űt arra amire te egyet. Attól még, ha annyi a DPS-e mint neked akkor matematikai tény, hogy ugyanolyan gyorsan fog haladni a farmolásban ő is , mint te ha jól rakta össze a gear-jét és nem kell menekülnie ott ahol neked nem, szóval nem csírább nálad semmivel.

  [ Szerkesztve ]

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz Rayner #4142 üzenetére

  Az úgy nem DPS, hanem sima damage ami a statok miatt jó tág tartomány lenne és csak hitre lehetne megadni ergó ott az att. speed probléma továbbra is. Ha már valamit változtatnak ezen a meglévő szaron akkor azt kéne, hogy menet közben egy varázsló tudja használni bármelyik skilljét, azaz lehessen váltani, mert így semmi különbség a class-ok között. Ugyanolyan primitív az összes. Elvárnám, hogy egy semmieszű izomagyú barbárnál technikásabban adhassam elő egy varázslóval akinek az int.-je aprónyit mintha magasabb lenne... picurkát.
  Nem mint ha probléma lenne haladni, mert az archon-t elég nehéz überelni, a csapattársak már így is azt várják, hogy legyen már vége, hogy végre üthessenek valamit ők is, de érted, most ez mi, hogy van 3 skillem, mert a negyedik igazából egy passzív armor ha nagyon megkapargatom a gesztenyét. Óvoda? lvl2 varázslót viszek infernon? Full tré. Annyi varázslatom legyen, hogy azt se tudjam éppen melyiket használjam, meg mire váltsak. Ez alap kéne hogy legyen 2000 fölötti int-nél. Hogy lehet már egy varit lehúzni egy barbár szintjére? Felháborító! :DDD

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  Mi a túró van, nem megy az AH?

  Belépek act1-be és ott mennek a 40k DPS-es formák, hogy a csába nem kel el semmi? Há' hogy?

  Most kezdtem cserélgetni a hétvégén ezt-azt a wizemen ami a régi szarjaival, amik most nullát érnek volt 75k DPS-es karakter.
  Kitettem licitre pár régi cuccát, hát jó ha 100k-ig felmegy 10k-ról, miközben vannak még kezdők, hát ott mennek, direkt beléptem és mentem mögöttük hárman alig haladtak act1-ben. Nem éééértem.

  Mondjuk amióta 85k DPS fölött pumpálom felfelé azóta a drop is javul, közben esett 4db legend meg egy set most hogy solo-ban rendesen repkedek act3-act4-ben, mondjuk 2 legend meg a set full gagyi, de a másik kettő egész tűrhető lenne ha lenne vevő.

  Most adjam 100k BO-val a régi cuccaim? Végülis ha van drop tojni rá, de akkor aki megveszi act1-ben annak full kimarad az egész inferno-s móka. Úgy jár, mint a többi fokozattal, hogy elkölt 1 millát és inferno átment normal-ba :DDD Azért a régi wizemmel is lehetett már soloban farmolni bárhol, 75K se olyan nagyon szar.
  Tuti nincs gáz az AH-val amióta ez a cancel opció van? Bírja a server-ük és tényleg látják vajon mások amit kiteszek?

  :U Persze 75k-ról 87k-ra is annyira filléres volt felnyomni a karit pfff hát másfél misiért vettem olyan offhand-et ami +5k-t dobott, szóval nyilván mindennek esett az ára megint, de hogy ennyire brutálisan az meglep.
  Olyan 100k DPS-re fel tudnám tolni, ha lenne egy kis forgalom. Annyival már talán jobban mennék public act4-re. Most ott még nem sok vizet zavarok. Olyan barbárok vannak fent, hogy szégyellem magam, hogy mit keresek ott a fostos ~90K-mal gerebjézem ott a vizet meg futkosok utánuk :DDD El nem küldenek ugyan, de áááááááh magukra húznak két elite csomagot meg jönnek a kaszások ott sielgetni keresztbe-hosszába, lazán ott tankolnak nekem meg olyan para végig... Ott futkosok meg potizok meg ver a víz bahhze áááááhh, szégyen.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  Az tűnt fel, hogy nekem megáll, mint a szög a p.lvl xp csík ha act1-ben tolom, hiába az mp lvl állítás. :U

  Van valami hivatalos forrás ahol leírják, hogy az mp lvl pontosan min állít? Mert nekem úgy tűnik, hogy semmivel sem több a nevénél, pedig itt páran jobb drop reményében mennek rá a témára ahogy olvasom, de ha xp-t nem ad, akkor gondolom a drop-ra is zéró hatása van. Remélem tévedek, de ha mp lvl nélkül hentelek act3-act4-ben úgy jön az xp, hogy öröm nézni a p.lvl-t, szóval valami nem kerek. Gondoltam naívan, ha felnyomom lvl2-lvl3-ra akkor már simán ugyanaz minden act1-ben, mint mp lvl nélkül act3-4-ben. Ez lenne az értelme nem? Ha már unod a végét érd el ugyanazt az elején. ...hát ez úgy tűnik bazita nem így van. :DDD

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  Wizem 103k DPS-ig jutott a hétvégén alig több mint 75k-ról.
  Látva hogy ezen a szinten mit jelent inferno solo-ban kb. fényévekkel lehetek lemaradva. Úgy jön a gold, hogy 3 millát simán kidobtam az ablakon, mert nem volt kedvem bidelni :DDD
  Itt már számít hogy konkrétan percre mennyit játszik az ember. Nem az az egyhelyben járás. Ha jól láttam multiban az egyik barbárnak 330k DPS-e volt. Pont elvette a képet ugyan, de 30,3k nem lehetett, azt hittem rosszul látok.
  Valószínű pk előtt valahogy DPS balance-ért vagy ellen gyúrnak már a Blizznél, amit ti nem láttok azért ez a sok látszólag marhaság mint pl.az mp lvl nerf. Ugye ha mondjuk mp lvl5-ön fél órát szív valaki egy elittel akkor én így utol fogom érni. Gyengébb maradok persze, de minimálisra csökken majd a különbség. Nekem még van értelme 100k+ DPS-el repkedni mert nullára kiköltekezem állandóan ahogy fejlesztek, de még van mire csak goldkérdés. Ő meg mondjuk kulcsért hegyezi az egyszeműt, de mire odaérek, hogy nincs mire költeni lehet megveszem a gyűrűjét is fillérekért, mert addigra túlkínálat lesz abból is.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  Jól értem? Egy ringhez legkevesebb 3 portal kell solo-ban? Nekem ez most esett le, hogy valszeg így van :)
  ...ha ezt tudom nem dobok ki 2 millát az ablakon. :DDD

  Megvan a portal, gondoltam nézek egy vidit, hogy mennyi idő onnan, hogy elkezdjem e, erre a csávókám majd kiugrott az ablakon, hogy dobott neki egy matit, szóval csomószor még azt se dobja és az egész meló a portálért ér egy nagy nullát? Ez a szitu?

  ...hát én mégegyszer tuti nem fogok keywarden-re menni. Ma szinte egész nap kockultam egy portálért, egyszerűen nem dobja a kulcsokat. mplvl tökmindegy mert sokszor akkor dobja ha alacsonyabbra teszem, totál logikátlan az egész. Például első szinten dobta act2-ben elsőn (!!!) fölötte meg nem, act4-ben meg harmadikon a tervet, de persze rittig azzal copatott a legtöbbet, mert ott a legtöbb idő elmenni előtte 5-ig, legalább tettek volna be pár elite-et még act4-be elé, hogy ne kelljen végigmenni szinte az egészen.

  Mindegy van egy portal tarcsiba.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz mikromanus #8131 üzenetére

  Tényleg, mi van ha meghalok? Akkor is buktam a portalt? Az kemény. Egyedül akkor értelme sincs, mert mire kifarmolod, addigra felmegy a para 100-ig, utána meg már semmi értelme nem marad a ring-nek. Extrém esetben persze lehet jó, de most annak az esélye, hogy rögtön elsőre egy királyat kraftolsz szinte nulla. Mindegy van egy portal-om, majd multiban elsütöm. Beírok holnap gencsetbe, csak találok két embert akiknek szintén van aztán meglátjuk. A vak is aszonta :) Ha már megvan azért elhasználom.

  (#8130) G^zC^mp€r

  Ügyes vagy. :)
  <facepalm>

  (#8133) radi8tor1

  Á szóval nem záródik be amíg élnek, szóval oda pakol be a kereszttől és nem a faluba? Na azért az is valami.

  [ Szerkesztve ]

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  hi,
  set item gyors fejtágítás rendel, már ha tudja valaki...

  1, AH-ban hozzáadja a set-nél a set miatt kapott bonus-t, amikor összehasonlítja a hordott cuccal, azaz beleszámolja a bonus(okat), ha van rajtad egy a set-ből és ez lenne a második-harmadik stb.? Szóval ha sima itemet cserélsz set-re, akkor csal vagy nem csal az AH-ban, amikor kiírja a különbséget?
  2, Még mindig elég az alsó leírás szerint 2 item az első set bonus-hoz, nem kell a teljes set hozzá?
  3, Lehet rajtam kétféle set-ből kettő-kettő, nyilván lehet, de ilyenkor mindkettő első bonus-át megkapom, vagy egyiket sem?

  Nem követtem a patch-eket, ezért kérdezem.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz Drizzt #33759 üzenetére

  Én is ezt hittem, de most nézem például a következőt:

  Van rajtam egy set mellvért. Van rajtam egy gyártott amu.

  Amikor ráállok a inventory-ban a set amura, akkor a különbség amit ír a gyártotthoz képest stimmel, pontosan annyival változik minden, mint amennyit ír, ha felveszem.
  Pedig amikor felveszem kiemeli a két set item nevét a mellvért alatt is és az amu alatt is és zöldre vált az első bonus, szóval most úgy tűnik, hogy a bonus-t set-tenként egyszer adja és nem minden item kapja meg a set bonus-t külön-külön és beleszámolja összehasonlításkor. Kipróbáltam, hogy csetbe linkelem az adott set amut inventory-ból és amikor ráállok ugyanazt a különbséget írja onnan is, ami pontos, ha felveszem. Kipróbáltam. Kilinkelni a csetbe az AH-ból is lehet és onnan is kilinkeltem, majd beléptem hogy a linkre ráállva írja a különbséget és nem változik a különbség amit ír. Közvetlenül AH-ban is annyit ír, pedig a csetből tuti stimmel.

  Szóval ti is rosszul tudjátok. Beleszámolja a set bonus-t az AH.

  A második set hiába stimmel nem kapod meg, ha már van rajtad egy "elkezdett set", ez meg abból jön le, hogy nem dob rajtam egy gyűrű, aminek dobni kéne, ha a set bonus-t is beleszámolom, mert set-ben lenne a cipővel. Tehát lenne egy vért+amu meg egy ring+cipő, de nem, nem adja az irígy.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz Drizzt #33762 üzenetére

  :U Akkor most nemtom mi van.
  Az egyik eshetőség hogy semmilyen bonus-t nem kapsz, amíg nem teljes a set. Ez gondolom feltűnt volna már nektek, szóval ezt kizárhatjuk.
  2, Valószínű az lehet, hogy ha az elkezdett set-nek része mundjuk a cípő (ha teljes lenne), mert egy sok darabos set, akkor a cipővel nem kezdhetsz el egy másik set-et, tehát így nem ütközhet két set hiába vannak azonos set-ben külön-külön kettesével az itemek, de ha van egy két darabos set, mondjuk fegyó+offhand, akkor amellé kezdhetsz másikat, ha a másikhoz nem tartozik se fegyó se offhand.

  Ha egyik verzió sem, akkor vagy nem lehet egynél több set vagy teljesen érthetetlen, hogy hogyan stimmelhet csetből a set item re írt különbség a nem set-hez képest, tehát amikor megkapom a bonus-t, az miért nem látszik az írt különbséghez képest +ban, amikor felveszem?
  Mert beleszámolja, de ha beleszámolja, akkor a gyűrű miért nem dob rajtam? Mert nem lehet rajtam egyszerre két set. Nincs más ötletem, de hogy nincs benne a bonus abban, amit az AH ír a ring-re, ami nekem a második set lenne az tuti, háhht egyszerűen kizárt. Direkt kerestem olyat, aminek azonos a chc+chd párosa, hogy a százalékoknagyon ne kavarjanak be, de úgy sem stimmel, persze totál ugyanolyat nem találok, de egy kis dmg különbség egy ringen eltűntet +130 alapstat-ot meg még -8k dmg-t ír az AH a tetejébe? Há' hogy?

  Még csak 400k dmg-je van a wiz-emnek összesen, szóval ennyit nem számíthat az a pár dmg, ami a ring-emen van.

  Egy int nekem nagyjából 70-75dmg a karakteren, ezt topaz-ból lehet tudni, tehát +130int az minimum +10k dmg bonus lenne, amit csak a set-ből kapnék, tehát 18k dmg kéne legyen a két ringen csak az avarge dmg miatti különbség, ahhoz hogy az AH által írt különbség stimmeljen, mert alapból még +10int van rajta a másikhoz képest. Oké hogy a set-en kicsit kevesebb van avarge és emiatt a chc+chd hiába stimmel, mert az alap dmg csökken egy picit, amiből számolódik a karakter, de vazze 18k? Az dudva sok.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz priti #33761 üzenetére

  Az egész törölve. Csak nem hagyott nyugodtni, vettem egy gagyit 100k-ért és ott a 10k set bonus ha felveszem, de nem írja. Rohadjon meg.
  Adja, csak csal az AH-ban is meg mindenhol máshol is a második set-nél, az elsőnél meg nem. :W :W :W

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  Azt lehet tudni, hogy mikor érdemes gyártani? Eladtam az amumat, hogy tudjak venni fegyót. Megvolt a biznisz, azóta magamhoz tértem egy picit anyagilag, lett 230 millám.
  50m-ért gyártottam amut 50-esével és nem képes egy jobbat dobni egy középszar Tal R. setnél amit 30m-ért vettem az AH-ban pár napja, hogy valami legyen. Ilyen a világon nincs.

  -15k dmg-re sikerült megközelíteni, az volt a legjobb. Nemtom összesen hányat gyártottam le, de vazze, ez copóág erősen most, mivel a gem se olcsó meg 100k/db a gyártás is.
  Most nemtom, hogy elqrjam a többi goldot is vagy kezdjek licitálgatni :U Egyiket elkezdtem figyelni, ami adott volna asszem +7k dmg-t >1min-nél tartott 337m-nél, szóval elbizonytalanodtam, hogy más is ennyire rajta van a hosszú cicin gyártás témában, vagy csak ennyi a lelkes idióta.
  420k dmg-nél megint megállt a wizem, mint a szög.
  offhand csere még +10k dmg, de -5k life, vagy amucsere, amin most csak 2k life-om van, amit inkább buknék el, ha már bukni kell, gondoltam akkor gyártok egyet. Aha. Fakkivan.

  A 45k life-omból meg nem akarok dobálgatni ötösével így, hogy 400 allres mellett nem győzök csapatokat gyűjteni mp10-en, hogy pakoljon az LS, különben elvernek pillanatok alatt.

  [ Szerkesztve ]

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  Arra nincs valami kalkulátor, hogy a 110% chd-t mikor éri meg rubinra cserélni? Ez így elég lehúzós, hogy csak azért gomboljak le 85-90 millát, hogy megnézzem, eladni meg nem lehet, ha még nem kell...

  A craftolós durva mindeneteket amúgy. 100 millám ment a levesbe csak az amu craftolásra csak a héten és nem jön jobb egy 10%+97%+170int középszarnál, amit az AH-ban vettem kvázi fillérekért. Ez a DiaBro-s lap le is húzza, gyakorlatilag a legszarabb itemem az amu.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  Sziasztok, ha valaki vágyna egy ilyenre most 700m-ért leütheti az AH-ban. 500-on bidelik perpill, de csak 700m a BO. A többi 1 milliárd fölött a szokott módon, gondoltam szólok, hátha valaki már feladta és ennyi meg lenne rá.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz prokxy #37126 üzenetére

  Nem hiszem. A Lacuni nekem mp8-on esett, pedig előtte mp10-en farmoltam csapattal rengeteget és csak szemét esett meg pár ilyen 50 millás cucc nagyon ritkán. Tegnap meg egymás után esett egy Mempo meg ez a Lacuni mp8-on. Mondjuk a sityakkal pechem volt, mert nem volt rajta crit, de azért bruttó 85m-ért elvitték, ergó igen durván jó napom volt. 1000 óra után először esett valami igazán ritka cucc, bár a boszorkányöv volt az eslő még annó, csak azt hordom azóta is és mára már relatíve filléres lett. Kb. 100-150m ahogy nézegettem és még talán jobbat is találnék egy picivel ennyiért, szóval már az is tucat cucc lett.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz jjc #37132 üzenetére

  Tároljátok ezt a sok szart, hihetetlen. Mér'nem tőzsdéztek?
  Csinálsz új karaktereket. Mindegyiknek lesz inventory-ja, kipakolsz a ládából, amíg fér a kariba, másik karakter, azt is telepakolod. Üres a ládád 3 oldala. Tudsz tőzsdézni. Amikor alacsonyan van az egyik gem veszel belőle 21k darabot, ez a max, amit tárolni tudsz üres ládával, mert 100-as pakkokban foglalja a helyet. Kis szar piac, simán lehet manipulálni ilyen tételekkel. Fogod és az összeset visszateszed AH-ba, ami egy eladás hiába 21k, tehát még van 9. Addig veszed amíg fel nem megy az ára, vagy csak kivárásra játszol, tökmindegy. Eladod, kaszálsz. Ha darabja felmegy 1000 golddal 21 milla, leadózod a 15%-ot és ott a tiszta gempa a zsebben. Látják hogy nem vagy hülye, egyből lesz drop-od is hogy hogy nem, csak hagyd abba. Érdekes. Mit gondoltok miért kerül néha 8k-ba, néha meg 2k-ba ugyanaz a gem? Itt megbeszélitek, páran és együtt rámentek. Együtt olyat vertek rá a piacra, hogy hiány lesz ezerrel és annyiért adjátok amennyiért még nem pofátlan, hogy vigyék is el. A sok hülye nem vár ki, éppen kell neki 100db és vesz, lecarja, hogy 8-szoros áron, mert így is csak párszáz k neki az a 100 darab, a sok kis mohó összeadódik és már el is vitték a 21k db-os pakkod, te meg nyomod vissza a goldot AH itembe, ami olcsó és jó. Visszateszed a 100 millás licites itemet 150m-ért BO-ra, azon is fogsz egy tizest simán bla bla bla. Pögessétek, a szarnak nézni ezt a sok szemetet? Úgy is megy a kovácshoz, most mit bűvölöd? :DDD Lóvé nélkül csak cumi van. Túlbecsülitek a piacot. Nem olyan nagy az. Ahogy teszitek vissza drágábban fogjátok látni, hogy szépen megy fel az ára.

  Hardverlesen

 • priti

  addikt

  válasz killerjohn #37138 üzenetére

  nem is olyan régen 200 goldért vettem a topáz darabját és volt olyan pakk, ami majdnem 600-ért ment el, közel háromszoros áron, szerinted mit tolok? :DDD Marja nagy érvágás az a 15%-os adó, ha van 300% profitom... Persze ez lófing mert alacsony az árfolyama, így csak relatíve filléres a profit összesen a 10 darab aukció limit miatt, de ingyenlóvénak nem volt rossz a többi mellé, mert közbe esik minden ugyanúgy farm közben nekem is, mint mindenkinek. Ilyen egy-két millás itemekkel nem éri meg AH-zni, csurig pakolod, aztán nagy nehezen elmegy belőle egy, leadózod és másfél nap alatt fogtál 850k-t? Annál azért még topázzal is össze lehet többet szedni, de ha van lóvé, akkor rá kell menni drágábbakra, aminek többet drágul darabja fostos 400 goldnál.

  Hardverlesen

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés