Új hozzászólás Aktív témák

  • faragojof

    senior tag

    válasz rumkola #99767 üzenetére

    Sajnálom, hogy ennyire érthetetlen vagyok.

    Elölről kezdem, lassabban.
    Nem a játékmechanikával van bajom. Tudom, hogy játék közben változhatnak az értékek a skillek függvényében.
    Elindítom a játékot. Rendezgetem a ládáim. Nézem a statokat. Majd kilépek, mert dolgom van. Egy óra múlva újra indítom a játékot, és teljesen más értékeket látok, jelen esetben pl. a recovery fogy el.

    Én is szívesen kérnék tanácsot a hozzáértőktől a tárgyaimat illetően. Látom, hogy a "diablofans.com"-ról mutatjátok az aktuális karaktert.
    Próbáltam regisztrálni, hátha az kell megmutatáshoz. A "twitch"-re meg is csinálta az acc-ot, pedig azt nem is szerettem volna. Azt hittem, ez feltétele a "diablofans"-ra jutásnak. De nem, mert oda csak accountal enged. Azt mondja, előőbb a twitch. :W Belépek a twitch-re, megkérdi, akarok e a diablofansra! Mondom, akarok. Erre azt kéri, adjam meg a nevem meg a jelszavam! Melyiket? Még nem is regisztráltam! Csak a qrva twitchre, de azt azonnal megcsinálta! :W Küldte az ellenőrzést az emilcímre rögtön!
    Akkor azt kérem, új tag vagyok, kérek belépést. Megadom az adataim, azt mondja, érvénytelen, mert a twitchen már van egy ilyen nevű!!!! :O Tudom, b@zmeg én csináltam, de én nem is oda akarok regisztrálni!
    Gondoltam, kitolok vele! (Meghát én is lehetek egyszerű, talán egyszer már regisztráltam csak elfelejtettem :U )
    Elfelejtettem a jelszavam. Magabiztosan megadom az emilcímem (gondoltam, sínen vagyok mint a Kandó Kálmán), mire: ilyen ímélcím nincs is az adatbázisban.
    Nnna! És most, hogy ezeket leírtam rájöttem, nem is kérdeztem semmit.

    Eddig is haladtam a játékkal, papír ceruza kell a tárgy statok összehasonlításához, a működésük megértéséhez meg ott a youtube, meg a józan paraszti ész. :DDD
    Bocs, hogy raboltam az időtöket! :R

    MOD:

    Edge: Faragojof#2617

    [ Szerkesztve ]

    "Formicate Under Command of the King,,

Új hozzászólás Aktív témák