Új hozzászólás Aktív témák

  • emmm

    senior tag

    válasz Bird #98020 üzenetére

    Az igen. Nekem nem tudom, mennyi órám lehet benne összesen az évek alatt. 3-400? Talán 500? :DDD Egy időre abbahagytam, aztán rájöttem, hogy az egy kerek év volt. :D

    Amúgy a pancival az a jó, hogy tényleg csak az fogja látni kb. aki sokat tolja. Amolyan reward a sok játékért. Nyilván nem nekem készítették, nekem az is elég, ha mindenből ancim lesz végre. Mostanság 10000 shardból sem dobott egy anci tal armort sem.

    (#98021) EVL2: miért nem szóltok/írtok rá valamelyik nagymenő diablos sztárra és toljátok velük? Ott van az a Rhykker meg a másik őskocka, akiket szoktatok linkelni ide. Jó arcoknak tűnnek, én simán felvenném őket, aztán próba cseresznye. Angolul csak beszéltek, nem? COD-ozni is csak skype/teamchat-en keresztül toltuk régen a haverokkal, itt is meg lehet ezt játszani. Még közben ment a piálás is és marhultunk egymással. Vagy nem kell messzire menni, itt is van jópár komoly játékos. Left 4 Dead-ben is ezt csináltam, mikor kimaxoltam: a legnehezebb achikat egy dán, egy brit meg egy holland sráccal csináltam végig, iszonyat jó arcok voltak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák