Új hozzászólás Aktív témák

  • Vikus

    tag

    válasz szupermacs #89709 üzenetére

    Szia!

    Ahogy látom a karidat, pár észrevétel.
    - Satyekon tekerd át a Fist of the Heaven damage-ot vitality, vagy x% life-ra, és a követ cseréld le kékre, hogy a cooldown menjen.
    - Vállason Condemn damage-ot cooldown of all skill-re.
    - Kesztyűt rakd be a szetteset, mert ha megkaptad mind a 6-ot, akkor kéne az is. Ott is str, vit, cooldown, resist.
    - Csimmába lévő Shield Bash dam-ot is tekerd vagy resist vagy armorra.
    - Bracer-en a fire skill-t tekerd át physical skill-re.

    Skill-ek közül pedig a lovasnál a spiked bardingot állítsd át endurance-ra. (ez szokott inkább menni sztem).

    A többi meg farm, farm, farm. De ha nincs legendary, akkor sárgákból csinálj gyűrűt, amut, fegyót. Bloodshardot meg költsd pajzs, vagy övre. Ami még kellene a karidhoz: gyűrűből justice lantern, és a compass rose. Amu meg a compass párja a Traveler's Pledge.
    Öv: Belt of the Trove, pajzs: Akarat's Awakening, és fegyó pedig:pig sticker. Igazából bármilyen megteszi, sztem invoker-el aránylag egyszerű a történet. A lényeg, hogy mindenen szinte str, vit, cooldown, resist meg armor legyen.. Jah.. Kanai's cube-ba meg: Blood Brother a fegyóba, Heart of Iron az Armorba, és a Convention of Elements pedig a gyűrűsbe.. :) Ahogy elnézem semelyik karakterednél nincs benne semmi, szóval érdemes minél hamarabb beszerezni a kockát, ha még nem tetted meg, mert igencsak megnyomja a képességeid.. :D Az pedig a Ruins of Secheron-ba a level 2-őn kapod, ACT III-ba. ;) Kell egy-két dolog még, de van elvileg 10 napod zárásig.. Szerintem ha ráállsz kicsit simán megcsinálod még, amit szeretnél... Persze nem bizti, hogy fullra kinyomod.. :D ahhoz még sok dolog kéne... De ládáig el tudsz sztem jutni. ;)

Új hozzászólás Aktív témák