Új hozzászólás Aktív témák

  • smaul

    csendes tag

    Sziasztok,

    Egy kis tanácsot szeretnék kérni Uliana's monk-hoz.
    ez a karakterem

    Kb 24 óra tapasztalatom van benne benne és monkkal összesen, nem mondom, hogy nagyon profi lennék monkkal, de azért haladgatok, T10-et farmolom, 45-ös GR megy ezzel a karakterrel.

    Amit viszont nem értek az az, hogy szerintem az Uliana's set 6-os képessége nem úgy működik, ahogy elvárnám. az elég magas CDR értékek miatt kb 2-3 másodpercenként tudok tolni egy SSK-et, az alatt a 2-3 sec alatt 5-6 primary ütést nyomok le. Ez alatt elvileg a nagytöbbségre rákerül az EP, és amikor betolom a SSK-t, fel kellene robbanjon mindenkin 6300%-al az EP. Ezt a robbanást én nem látom, csak akkor robban, amikor meghalnak, ahogy alapból a képesség adná.

    Főleg bossokon érzem ezt, mert a karakter nagyon söpri a csőcseléket, de a bossok életét valami nevetségesen lassan viszem le. Nem tudom elképzelni, hogy mit csinálok rosszul. Az összes létező legendary meg van, ami ehhez a buildhez kell, a SSK 14 ütést ad be, egyebként 5000%, és mégsem hatásos egyszerűen.

    Kérlek segítsen valaki elmagyarázni, hogy mi az amit rosszul csinálok, vagy félreértek...

    (Tudom, hogy szarok a gyűrűk és az amulett, de a fő gondom az, hogy nem látom eldurranni az EP-t, amikor betolom a SSK-t, ahogy a set 6-os képessége miatt kellene, hogy történjen).

    Köszi

Új hozzászólás Aktív témák