Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    Valaki aki otthon van DHban rá tudna nézni az enyémre? UE mindenes megoldás.

    Armory nem frissült még, kapott közben egy 65ös gemmel megspékelt 650/645/6/44es anci WHt (+3% toughness és +60k sheet dps).

    Jelenleg hasonló statokkal (vagy CDRrel inkább) anci DMLt keresek, utánna fire%/CHD/CHC HF amu a következő lépcső. Aztán kb ennyi.

    Namost, jelenleg GR75 solot tud. GR70en olyan 8-10 perc körül mozog átlagban, GR76on se egyértelműen a dam fogy ki, hanem pár ellenfél egyszerűen a menet közben 120-130milliós toughnesshez képest is sokat üt.

    Ami úgy néz ki magasabb GRnél nem fekszik a buildnek:
    - A3 keep pálya. elszórt mobok, nem belátható ajtók, instahalál a sarokból. még A5 westmarch commons is jobb, pedig az is távol áll az ideálistól.
    - Exorcistok
    - Lacuni huntress egyik variánsa olyan GR72 fölött nagyobbat üt, mint pár guardian (accusedek és winged assasinok nem veszélyesek már)
    - ancient beastek

    ----

    Namost, ami miatt UE:
    - Marauder top jelenleg olyan 80-82 között mozog, ami azt jelenti, hogy a marauder egy áltag riftben BiS cuccban kb tud max 78at, rossz leosztású riftben meg 75-76ot. Viszont ott van a Zoei, tippre 200milliós toughness kihozható dps gearben.
    - Natalya nincs sehol. Ez valahol érthetetlen, a Dawn befér a Nat fegyver és a Calamity mellé, esetleg Cala helyett mehet a fortress baillista is. Az új channeling vállasnak is segítenie kéne. Viszont GR55 és a mastery fölött nem próbáltam (csuklógyilkos, season2ben elég volt, tetejében ha lehet még a Maraudernél is érzékenyebb a mob densityre).
    - UEt ahogy nézem solo/multi GR pushra kevésbé használják. Minden másra tökéletes.
    - Shadow gyakorlatilag elite / unique / boss snipingon kívül semmire nem volt jó, hacsak nem a Fan kés ezt meg nem oldja (talán). 250mes toughness biztos stabilan kihozható DPS cuccban. Multira nem tűnik alkalmasnak.
    - Csúcstartó jelenleg egy LoN, de egy p1600+os kariról beszélünk, 85 körüli gemekkel a gearjén. Több LoN pedig sehol nincs a DH boardon ahogy néztem.
    - Supportot össze tudnék dobni, de ahhoz csapat kéne. UEben pont az a jó, hogy mindenes.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák