Új hozzászólás Aktív témák

  • JSaN

    addikt

    válasz Amartus #81996 üzenetére

    No akkor leirom a jelenleg season 4, 2.3 patch aktualis doki buildjeit:

    Acid doki
    Ez a build a full Helltooth setre epul, melle alapfeltetel a Jeram's Bracers amivel 3 zombi falat tudunk letenni, rovid idon belul mielott ujra kezdi a cd-t. Ennel a buildnal Suwong Diviner az alap fegyverunk, ami akar +100% damot ad acidra illetve kis bubikat ad amik szinten sebeznek. Igy nez ki majdnem tokeletes buildem, itt csak a hf amut kene cserelnem.(az is van fullos, csak psszivja nem az amit szeretnek)

    Maci doki
    Ez a build szinte ugyan arra epul mint az acid, csak egy skill csere acid cloud/acid rain-rol zombi charge/zombi bear-re, illetve a fegyvert kell kicserelni 2h-rol 1h+mojora. Ami a Scrimshaw, noveli a macik sebzeset akar 80%-ra illetve csokkenti a manna koltseget akar 50%-al (igy joval tobb macit lehet futtatni). Mojo lehet a beka illetve a cica mojo, eppen mit tolunk Minden mas es mukodes ugyan az mint a fenti.

    Kopi doki
    A season 3 es 2.2 legnepszerubb doki buildje ami most is meg allja a helyet. Ez a full Zunimassa setre epul, sapinak a Carnevil, itt volt egy kis nerf 2.3ban: a lehetseges 23 fetis helyett most mar csak 5 fog kopocsovezni, tobbi szokas szerint korbe ugralja a mobokat. A fegyver elsodlegessen a Dagger of Darts, de a cube ota lehet akar a Kukri is. Amelyik jobb damos vagy statos azt hordod, a masiknak a tulajdonsaga pedig aktiv a kanai cubeban.

    Csirke vagy robbantos doki
    Ez a build egy uj setre epul Arachyr, illetve melle a Manajuma set szukseges. Elsodlegessen gyors rift farmra jo, nagyon gyorsan rohansz csirkekent, ossze rantod a mobokat es felrobbantod magad, es igy tovabb ujra ujra. En sokat nem toltam vele, uj a set, szerintem fog meg finomhangolasra szorulni.

    Support doki
    A korabbi tiklandian feares doki a hatterbe szorult, most inkabb a sup mellett az XP a lenyeg. A Born's es a Cain's setre epul, minel tobb cd es xp legyen. Borns kardban Gems of Ease ko, alapvetoen nem is tamadsz, csak szorod az atkokat: hex. mass confusion, voodoo, piranhas, stb. Nem tokeletes de kb igy nez ki. Ezzel is a gr60-65 runok 6-8 perc alat le futnak, es rengeteg xp jon.

    Hat kb ezek vannak most ami futnak. Mindegyikre jellemzo hogy ovnek a Belt of Transcendence a favorit, Ezzel a korabbi osszes fetis termelo itemet ki lehet valtani, meg a passziv skilt is mert jobb nala.

    Kanai kockaban ajanlot elsodleges legek a dokinal:
    Weapons: Furnace, Kukri.
    Armor: Messze leg jobb cucc egyertelmuen a Grin Reaper.
    Jewelry: Convention of elements, estleg rorg.

    Meg sok mindent lehetne reszletezni, de most igy elsonek ennyi fejbol.

    Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

Új hozzászólás Aktív témák