Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz oxox #78743 üzenetére

    A dolog amugy ott lett szerintem elrontva, hogy adtak nehany legendary itemnek sarga sort.. komolyan.. ettol 1 db Golden Flense nelkulozhetetlen reszeve valik a Sweep cruz buildnek, mig minden mas fegyver amit talalsz instant FS.. ezt nem igy kellett volna megoldani, hanem item class-on belul passziv skillbol, mint ahogy Barbarnal meg asszem DH-nal is (meg talan minden kasztnal) van olyan passziv hogy HA mighty weapon vagy 2Hxbow equipped akkor + x % damage meg hasonlok. Tulsagosan item specifikus lett minden build, mikozben siman meg lehetne oldani hogy barmelyik 2H cruz flail-el mukodhetne a sweep build. De ez kb igaz minden mas olyan fegyverre is amire ma egy bizonyos konkret build epul..

    Hogy pl kridershot nelkul ma nincs lgt DH build.. mikozben van vagy 8 ij ebben a jatekban es ebbol 2-3-nak meg sarga sora sincs (instant FS persze..) - aztan max eppen pont az nem esik honapokig, vagy lehet hogy en mar 5 db kridert zuztam be meg abbol az idobol amikor vagy nem volt ilyen sarga sora vagy nem volt meg ra build es nem tudhattam..

    Meg a supWD-k is vadasszak a kukrit (amugy letezik en lattam meg van is nekem! :P ) de ez is olyan hogy miert nincs a WD-nek egy olyan passzivja hogy equip any ceremonial knife es a BBW Cd-je lemegy.. de nem, sikerult fegyoba kodolni ezt a sort, gz..

    En sokkal inkabb ebben latnek fantaziat.. ha cruz vagy menj a kasztodnak megfelelo fegyverrel es passzivbol megkapod a bonuszt.

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák