Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz Edge #78340 üzenetére

    56-57-en is úgy olvasztom a mobokat, hogy öröm nézni (csak ugye nem mind1, hogy mi olvad)...minden taktika nélkül...a gond az, hogy pl második pálya elejére berak egy dupla pakkot és a mókának vége (nálam rendszeres elkaszáló tényző). WDvel nincs nagyon mit beosztani, vagy taktikázni...vagy időben leölöd az elitet vagy leave game...nincs értelme kiteolni, meg nincs is hozzá skill...

    Próbálok távol maradni a sok xartól és ennyi...ehhez meg vagy baráti pályát kapok sokat érő mobokkal kevés elittel vagy leave game...51-57 közt lassan 100+ próbálkozáson vagyok túl...2 jó mapet kaptam a rögtön az elsőre meglett 50 után. 54 és 56 volt...mindkettőnél sikerült bedupláznom az előnyöm...erre jött egyszerre két elit és ledarált...egyik OFC bejáratnál volt közvetlen (pedig ezt javították állítólag, ahogy a 3-4 perces bukóval legyüvőőő RG-t is...).
    SW nerfje óta nem nagyon lehet kikerülgetni a necces szitukat...

    Wiznél lehet tudsz taktikázni, de WDnél én nem látom, hogy hogy is tehetném...hisz a taktika abból áll...sokat érő egyszerű mobok, ne legyen dupla pakk és az a kevés elit ne legyen ranged...oszt innét a geared dolgozik, illetve Te...azt nem tartom taktikának, hogy ahol tudom ott legalább a hátam fedezem.

    Mindenki ezt csinálja és ennek megfelelően jön az eredmény...ki mázlisabb ki nem. Ezen/ezeken mondjuk javíthatnának, mert eléggé lehangoló nekifutni 100adjára is 1-1 riftnek...amit illen xarságok miatt buksz el...legyen az 2-3-4 fős party vagy solo.

    Szóval én a jó riftet várom...jó mobokkal, csak kurvára uncsi, hogy nonstop dupla elitek, ranged mobokkal van tele az összes rift...amit skippelni kb lehetetlen...így hiába van megfelelő geared, ha nincs mázlid.

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák