Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz prokxy #77792 üzenetére

    Az rendben volt eddig is, hogy nem a CotA CD csökkentés miatt fontos, ha megvan a 4-es szett bónusz. Viszont furcsa volt nekem, hogy 2db esetén "örök" CotA van, akkor mi a fenének 4-esnél berakni CD csökkentést rá.

    Először azt gondoltam, hogy hasonlóan némely skillhez, ha ellőjük, akkor kis ideig kapunk valami plusz bónuszt (mint pl DH-nál a wolf +damja), de nem jött le a leírásából, hogy ilyen van ennél is.

    Szóval a legértelmesebbnek azt látom, hogy ha egymás után hal az ember, akkor jól jön a közben csökkent CD, így hamarabb el lehet lőni ismét. Egyelőre mást nem tudok kihámozni hozzá, ezért is kérdeztem rá, hátha elsiklottam valami felett.

    Unity még várós, illetve kellene egy IK fegyó és egy IK vagy Waste csizma. Jelenleg 5 féle waste (kesztyű, vállas, fejes, páncél, gatya) és 3 féle IK (fejes, öv, gatya) cuccom van, de ebből csak az öv az, ahol nincs átfedés közöttük. barbra valahogy elég nehezen jön össze a felszerelés.

    5k shardból alapra felcuccoltam a wizardot és DH-t. Persze nem csúcs egyik sem, de a szettek megvannak, míg 15k shard is kevés a barbárra. Érdekes...

    Storynak is nekiugrottam, hogy legyen reaper plan. Act5 elején vagyok T6-on, de lényegében csak mentem előre. Elite-eket leütöttem közben, így pergett sok leg és használhatatlan szettek. Focus + Restrain már 3 pár kiesett. Feszt set gyűrű esik. Elég, ha elmegyek egy farönk mellett :DDD Már esett Int-es is a barbárnak.

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák