Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz jookomak #77656 üzenetére

    Jelenleg ezért vagyok T4-en, mert itt tudok rendesen irtani, egy-két erősebb esetben szorulok csak meg, amikor két elit csoport is rám szabadul egyszerre + a terepen is beragadok (Bár van egy skill, amivel még a falon is átmegyek, de sajnos limitált a használata). Jelenleg a Blackthorne Setből van meg a legtöbb, már csak az amulett hiányzik (A cipőt még nem használom, mert az Ice Climberst nem akarom lecserélni rá, de amint meglesz az amulett, előveszem a ládából).

    Egyébként melyik szettet érdemes gyűjteni Monknak? A lényeg az lenne, hogy minél nagyobb tömegben tudjak darálni, inkább ellenállás és szívósság, mint sebzés, bár abból sem ártana.

    Jelenleg így állok.

    MOD: Mielőtt valaki beleköt, hogy ezt nem így kellett volna csinálni, meg hogy ezekkel meg azokkal a skillekkel jobb lenne, elmondanám, hogy én úgy fejlesztettem, ahogy nekem jobban kézre állt, és nem is áll szándékomban változtatni rajta. Pusztán abban kérem a segítséget, hogy melyik lenne az a cucc, aminek beszerzéséhez Kadalát nyaggatnom kell majd. :)

    Ja, és szezonos kariról van szó, egyelőre nem tervezek másikat indítani ebben a ciklusban. Ha már itt tartunk: hány kari lehet maximum? Ha minden szezonban indítok egyet, előbb-utóbb szelektálni kell? :)

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák