Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    Wizem 103k DPS-ig jutott a hétvégén alig több mint 75k-ról.
    Látva hogy ezen a szinten mit jelent inferno solo-ban kb. fényévekkel lehetek lemaradva. Úgy jön a gold, hogy 3 millát simán kidobtam az ablakon, mert nem volt kedvem bidelni :DDD
    Itt már számít hogy konkrétan percre mennyit játszik az ember. Nem az az egyhelyben járás. Ha jól láttam multiban az egyik barbárnak 330k DPS-e volt. Pont elvette a képet ugyan, de 30,3k nem lehetett, azt hittem rosszul látok.
    Valószínű pk előtt valahogy DPS balance-ért vagy ellen gyúrnak már a Blizznél, amit ti nem láttok azért ez a sok látszólag marhaság mint pl.az mp lvl nerf. Ugye ha mondjuk mp lvl5-ön fél órát szív valaki egy elittel akkor én így utol fogom érni. Gyengébb maradok persze, de minimálisra csökken majd a különbség. Nekem még van értelme 100k+ DPS-el repkedni mert nullára kiköltekezem állandóan ahogy fejlesztek, de még van mire csak goldkérdés. Ő meg mondjuk kulcsért hegyezi az egyszeműt, de mire odaérek, hogy nincs mire költeni lehet megveszem a gyűrűjét is fillérekért, mert addigra túlkínálat lesz abból is.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák