Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    Mi a túró van, nem megy az AH?

    Belépek act1-be és ott mennek a 40k DPS-es formák, hogy a csába nem kel el semmi? Há' hogy?

    Most kezdtem cserélgetni a hétvégén ezt-azt a wizemen ami a régi szarjaival, amik most nullát érnek volt 75k DPS-es karakter.
    Kitettem licitre pár régi cuccát, hát jó ha 100k-ig felmegy 10k-ról, miközben vannak még kezdők, hát ott mennek, direkt beléptem és mentem mögöttük hárman alig haladtak act1-ben. Nem éééértem.

    Mondjuk amióta 85k DPS fölött pumpálom felfelé azóta a drop is javul, közben esett 4db legend meg egy set most hogy solo-ban rendesen repkedek act3-act4-ben, mondjuk 2 legend meg a set full gagyi, de a másik kettő egész tűrhető lenne ha lenne vevő.

    Most adjam 100k BO-val a régi cuccaim? Végülis ha van drop tojni rá, de akkor aki megveszi act1-ben annak full kimarad az egész inferno-s móka. Úgy jár, mint a többi fokozattal, hogy elkölt 1 millát és inferno átment normal-ba :DDD Azért a régi wizemmel is lehetett már soloban farmolni bárhol, 75K se olyan nagyon szar.
    Tuti nincs gáz az AH-val amióta ez a cancel opció van? Bírja a server-ük és tényleg látják vajon mások amit kiteszek?

    :U Persze 75k-ról 87k-ra is annyira filléres volt felnyomni a karit pfff hát másfél misiért vettem olyan offhand-et ami +5k-t dobott, szóval nyilván mindennek esett az ára megint, de hogy ennyire brutálisan az meglep.
    Olyan 100k DPS-re fel tudnám tolni, ha lenne egy kis forgalom. Annyival már talán jobban mennék public act4-re. Most ott még nem sok vizet zavarok. Olyan barbárok vannak fent, hogy szégyellem magam, hogy mit keresek ott a fostos ~90K-mal gerebjézem ott a vizet meg futkosok utánuk :DDD El nem küldenek ugyan, de áááááááh magukra húznak két elite csomagot meg jönnek a kaszások ott sielgetni keresztbe-hosszába, lazán ott tankolnak nekem meg olyan para végig... Ott futkosok meg potizok meg ver a víz bahhze áááááhh, szégyen.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák