Új hozzászólás Aktív témák

  • Cray Tyler

    senior tag

    válasz mikromanus #66309 üzenetére

    Kérlek ne haragudj, de ez baromság, amit írsz. Nem a DH class op, hanem a mara6 setbónusz. Semmilyen "+5 szint előny" nincs (ezt nem is értem, miből vagy hogyan találtad ki). GR35 körül tökéletesen ugyanannyira effektív a mara DH, mint akármelyik másik class top buildje+gearje: ha hibázol, azonnal meghalsz.

    És senkitől sem láttam, hogy említette volna a sentry CDjét, mint damage redukáló tényezőt. GRben ritka az olyan elite pack, ahol van idő letenni az 5 sentry-t (kivéve a RG, de ha pl Perditiont kikapod GR35 felett, akkor annyira mindegy). Más class azonnal tudja tolni, ami a csövön kifér. Mara DH-nak soksok másodperc, mire lerakja az összes sentry-t. És kérek mindenkit, hogy erre ne az legyen a válasz, hogy "persze nézdmá a lusta DHt, még azon panaszkodik, hogy ~6 secenként meg kell nyomni EGY gombot a damegeléshez", mert most nem erről beszélgetünk.

    Szóval másik classnak instant fröcsög a damage, nekem ~30 sec, mire elérem a maxot. És valahogy ezt senki sem veszi figyelembe. Túl azon, hogy magas GRben sokszor több szobányit arrébb kell mozogni/menekülni ha nagyon szar affixes az elite pack (és mindezt igen gyorsan kell). Más class viszi magával a damaget, nekem két szobával arrébb vannak a sentry-k... Valameddig ellő persze, de azért kell a gyakorlás, hogy egy harc elején azonnal mindent figyelembe véve tedd le azt a sentry-t. Mégis, amikor valaki szót emel a mara DH "opsága" ellen, valahogy elfelejti ezt, és úgy beszél, mintha minden harc elején instant 5 sentry fosná ki a hatred spendereket az elite packra. Pedig nem.

    Mindenekelőtt, nem azt mondom, hogy DHval nehéz az élet, mert nem az. De magas GRben (nekem 30 felett már magasnak számít) koránt sem annyival könnyebb neki, mint azt a whinerek hiszik.

Új hozzászólás Aktív témák