Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • mikromanus

  veterán

  válasz Cyberbeni #595 üzenetére

  Istenkém kell hozzád türelem.
  - megbizhatóbb statisztikai számítások minimum 1000 darabos példával/mintával kezdődhetnek. A te korábbi trollkodásod ez alapján ugyanolyan megalapozatlan lehet/lenne minden megállapítás azon a mintán mint a 25-26 darabos mintámon.
  - jelen esetben 25-ből 5 darab volt act 2-n iLvl61-63. Az az egész 20%-a. Akkor a többi mennyi lehet? Vajon... Segítsek? A "többi" ezesetben a garantált haszontalan szemét.
  - mi a fenét jelent számodra a "randomgenerátor"? Nagyon zavarosan fogalmazol. Lehet "random" a drop, de minnél nagyobb a minta annál pontosabb adatok vannak mi mekkora eséllyel eshet.
  - Act1-2 gyorsabb ölés: a valós nyereség nagyja a magasabb szintű és legendary itemekből jön. A hajadra kenheted a dupla-tripla sebességedet ha a ritka set és legendary itemek épp talajvíz iLvl szinten esnek neked (ötből négyszer)
  Lehet pontatlan az eredmény, de az eddig esett legendaryk nálam nagy többségben magas iLvl-esek voltak. Act 3-on runolok. Mások meg itt panaszkodnak, hogy egyrészt alig esik, másrészt az is szar. Act 1-2-n több lesz a szar mint a jó. Ez van. Persze eshet jó is, de hacsak nem vagy rászorítva, akkor nem éri meg act 1-2-t runolni. De a te döntésed. Csak ne nyomasd az arcomba itt nekem az átgondolatlan bullshittet! :(((

  [ Szerkesztve ]

  Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés