Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Hozzáértők segítségét szeretném kérni a Wizardomat illetően. Korábban próbálgattam a skilleket, de ami jelenleg van, az áll legjobban a kezemre, ezzel az összeállítással tudok leghatékonyabban haladni. Szeretnék jobb tárgyakat szerezni, de az istennek sem tudok magasabb nehézségi szinten haladni, T1 a legjobb, T2-n már elég sűrűn halok, pedig láttam nem egy hasonló értékekkel rendelkező karit, akik már T3-T4 körül járnak.

    Ezért szeretnék tanácsot kapni, hogy mit lehetne még ebből kihozni, mert elég kínosan érintett tegnap, amikor partizás közben valaki linkelt egy gyűrűt, ami az enyémnél minden tekintetben jobb volt, majd amikor megkérdeztem, nem-e kaphatnám meg, csak ennyit felelt: "Ezt a sz@rt?" Szóval igen, eléggé le vagyok maradva a többiekhez képest és ez már lassan kezd idegesíteni, hogy szinte semmi nem akar esni. Tegnap mondjuk kaptam egy nacit, így az orbbal együtt a set +500 int bónusza jól jött, de még ezzel sem vagyok sehol a többiekhez képest.

    Valakinek ötlet? Vagy tényleg ennyire béna lennék? :(

    MOD: Lehetőleg enchantolás nélkül kellene tanács, mert próbálgatok fejleszteni a cuccokon, de soha nem adja be azt, amit rá akarok tenni, alapanyagok tekintetében pedig rosszul állok, nem tudok sokszor próbálkozni.

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák