Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz Rayner #57011 üzenetére

    Bele van hajszolva a CD csökketésbe és ofc a cost redbe. Ha ez nincs fullra tolva, akkor kb szart se ér a Monk, mert piritós lesz már T4en is.
    Remélem lassan kiesik 1-2 motyó a villamos Monkomra illetve végre kapok egy Mage-et a tűzes csajra...oszt fire ágon kezdek el ténykedni vele...hátha jobbab.

    Személy szerint nagyon szívesen látnék egy kis SW buffot...sokat lendítene előre...vagy az elsődleges skillek buffját. LTK nagyon nehezen tartható fent míg más kasztok önmagukban és elvannak, de onnét, hogy megkapját a seteket egyenesen OPk lesznek a Monkhoz képest aminek 3 rettentő gyenge setje van...

    Mondjuk én szeretek supportkodni...sőt...kurva sokat számít, ha elől egy pullpalm Monk dübörög. Ebben kétségtelenül a Monk a legjobb, de onnét, hogy solo olyan szintű skill és gear varia kell, hogy az döbbenet.

    (#57012) schwartz: Azon már csak sikítottam...az így is hóóót uncsi WD még több buffot kap...lassan sárga itembe is faceroll T5-6 vele... :D Akik ezért pénzt kapnak sztem nyugodtan mondjanak le...

    [ Szerkesztve ]

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák