Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz Gorneck #49871 üzenetére

    "Jahhh igen...ez nem a te játékod, itt meg kell dolgozni a jó cuccokért."

    Mármint mi a megdolgozás? Hogy ezer órákon keresztül ismételgessem ugyanazt a pár pályát ahhoz, hogy majd 500. alkalommal végre beadjon valamit, amit esetleg meg is tarthatok, nem csak eladom vagy bezúzom? Ezt én mindennek nevezném, csak nem munkának, a gyárban dolgoznak így a robotgépek, amikor naponta több százezer egyforma munkadarabot gyártanak le. De én nem vagyok robot, én úgy szeretek játszani, hogy elindulok elejétől és végigviszem, majd egy fokkal feljebb kapcsolok és újrakezdem.

    Nem panaszkodok, csak nem értem, mi értelme így a játéknak? Pont azokat a játékosokat kellene inkább jobb tárgyakkal jutalmazni, akik rendesen végigjátsszák a történetet elejétől végéig, nem pedig a farmereket. Amikor rányomsz a "Reset Quest" gombra, és elkezded elejétől, akor igenis, nagyobb eséllyel kapjál jobb cuccokat, ha rendesen végigmész, nem pedig csak egy bizonyos részt ismételgetsz orrvérzésig.

    Mindegy, vita OFF...

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák