Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Gorneck #48651 üzenetére

    Latod akkor en ezert koppantam kisebbet a monkommal mert eddig is hurka voltam es hasznaltam OwE-t. :)
    En is azt latom hogy a monk egyelore inkab support kari, adok mantrat, osszerantom a mobot es a Wizz meg a Barbar uti le oket.. 290k unbuff es 1.2M taffnessz.. Torment 4-ig jo vagyok csak bizonyos genyo elitnel kell odafigyelni, meg amikor robbannak az tud fajni..

    A DH skilljei jobbak lettek, de mozogni kell vele. Az meg azert nem lehet gond, mert aki eddig is DHzott a patch elott az pontosan tudja hogy egy DH max 1.5 masodpercet allhat egy helyben :D ugyhogy aki eddig is tudott vele jatszani az szerintem most jobban szereti a DH-t, aki meg eddig se az eztan se fogja favorizalni.

    Erdemes craftolgatni is archon bracert, vallast es chest armort is, valamint sima exalted sapit, meg leg/set planekkel is erdemes most probalkozni, de nem esz nelkul. Ez egy atmeneti idoszak, es akik eddig nem nagyon tudtak gold es/vagy AH nelkul fejlodni azok most kicsit osszekaphatjak magukat relative olcson, ha van material es kis gold akkor egy 10-20-30 craftbol per item ossze lehet hozni torment 3-4-re egy jo karit.

    De ReFi jol mondja (vagy Dan volt..? ) hogy RoS lvl 70 utan fog kezdodni az elet, es remelhetoleg onnantol szep lassan meg a mostani uj cuccainkat is le fogjuk cserelni. Ugyhogy szazmilliot es 5000 materialt senki ne craftoljon el feleslegesen par ezer dps upgrade miatt, de 100-200 materialt es parmilla goldot meg erdemes..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák