Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz T. M. #45877 üzenetére

    Már nem azért, de ha nekiállsz "tőzsdézni", mikor kilukad a lufi mégy reklamálni anyucihoz?

    Na hát kérem szépen. Ahogy nem kötelező invesztálni nagy lóvékat a D3-ba, ugyanúgy problémás a reklamáció azért is mert máshogy gondoltad a dolgokat, mint ahogy a "fejlesztések" esetlegesen a valóságban alakulnak.

    Az más kérdés, hogy ilyen területen amúgy is főleg rizikós a "befektetés", így még inkább alaptalan a reklamálás. Ha úgy vesszük inkább "szegénységi bizonyítvány" kiteregetése ilyen viszonylatban a felháborodás.

    Szóval nem hinném, hogy jogi alapja lenne bárkinek is ilyen esetben reklamálni. El kellene olvasni a felhasználási feltételeket, de úgy rendesen. Ez JÁTÉK, nem munkahely, nem pénzszerzési lehetőség, nem garantált semmi. Az sem, hogy holnap esetleg nem lesz lekapcsolva az összes szerver.

    Kombinálni persze lehet minden területen, de ha nem jön be a számítás akkor inkább nyeljen egyet az ember (még ha valami rosszul is esik) és gondolja át a továbbiakat.

    Saját vélemény: kit érdekel ki mennyit ölt bele? Kötelező volt? Fegyvert tartottak a halántékához, hogy megtegye? Na ugye kérem szépen!!!

    D2-nél is hasonlóan borították a karikat: FW sosó, nova sosó, guided ama, hammer pala, stb...
    Blizz sosem a balance-ról volt híres. Sajnos most sem arról lesz....

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák