Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz proci985 #44085 üzenetére

    TheProb, csak egyeterto jelleggel kiegeszitenem Ad-m es proci szavait, hatha segitek.

    Gear: szerintem mar nem erdemes sokat feccolnod uj gear-be, tekintve hogy 2 honap es jon a kieg ahol talan jobb eselyed lesz talalni upgradet mint venni.. maradj a low mp verzional amit proci mondott. lehet kevesebb xp-t ad, de gyorsabban haladsz, tobb mobot olsz egysegnyi ido alatt, ergo tobb gold es item esik beloluk - ami viszont nincs mp levelhez kotve, tehat farmolasra jobb.

    Ha csak mp1-2-n mesz akkor meg azt is megengedheted magadnak hogy HF ringet viselj es ruby-t tegyel ametiszt helyett a sapkadba, ami +50-60% XP, siman kipotolja azt a veszteseget hogy alacsonyabb mp-n mesz.. Ha van allando partid akkor az mar jobb mint egyedul mert a team bonuszt is megkapjatok ami megintcsak plusz xp.

    Location: Act 1 fields of misery-n szokott valamekkora esellyel megjelenni a Decaying Crypt (tipikusan vagy a terkep bal also reszen vagy a jobb felson..) valoban, a benne levo banyakat meg lehet hanytatni, akar 2-3x is es nagyon durva mob suruseget lehet igy produkalni. Van aki csak kriptat runol egesz nap.. Viszont arra figyelj hogy csak 5 valorral erdemes neki kezdeni a kriptanak..

    A masik ahol tenyleg jol jon meg xp az Act 2 Oazis, illetve a Desolate Sands-en talahato a VotA (Vault of the Assassin) lejarat, ahol tipikusan van 5-6-7 elit pack is. Ide erdemes jarni DE-t farmolni. Tipp: run vegen teleportalj haza a Votabol. Aztan lepj ki (te is meg a partner is) es utana nyomj siman resume game-t. Megmarad a Vota portal, tehat lehet ott kezdeni. Amig mashonnan nem nyomsz TP-t vagy nem valtoztatsz quest-et a menuben addig vegig megmarad..

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák