Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Sárpac #41592 üzenetére

    Ezen a teman szilveszterig tudnek vitatkozni veled baratom :) Ezen a ponton muszaj feltennem neked egy szemelyes kerdest: szamodra mi az end-game, es mi a kihivas..?

    Egymas utan huzod fel a karaktereket, reggeltol estig jatszol. Reggel 7-kor feljovok AHzni, te online vagy.. Hazaerek a melobol 6-kor te online vagy.. Miert? a) mert meg mindig elvezed a jatekot, vagy b) mert kizarolag az motival hogy minel tobb paragonod legyen mire jon a kieg hogy minel tobb bonuszpontod legyen..? (orulnek ha a) lenne a helyes valasz.. )

    A jatekban meg ma is van kihivas: pl kezdj el egy DH-t nullarol es csak loot-bol epitgesd.. ez szep kihivas. Ja hogy inferno mp1-en halni fog..? Dehat a Diablo ilyen.. ugyeskedni kell.. Ehelyett te mit csinalsz? Felhuzol egy DH-t amit fullra feloltoztettel AH-bol a legelso napon, mar eleve ugy indulsz hogy 280k DPS-ed van, farmolsz mint a bot minden nap es sirankozol hogy nincs kihivas.. ja, egy milliardos gearben nincs is..

    Meg mindig ott van a kihivas a jatekban (ha mar tartalom nincs uj..) csak mi nem elunk vele. Unottan kattintgatunk egyik elitrol a masikra inf mp10-en, mikozben a masik kezunkkel kekszet majszolunk. En ezert orulok hogy bezar az AH. Ha jol lovik be a loot balanszot, es jok lesznek az uj tartalmak, eventek, avdenture runok, nephalem nemtommik, akkor a kieg alatt ismet lesz 'igazi kihivas'. Es nem fogunk god mode-ban rohangalni mint ma sokan.. (elnezest azoktol akiktol ez nagyon messze van..)

    Hadd kanyarodjak vissza a fenti kerdes a) reszehez, de nemcsak neked szol. Nem lehet hogy sokan kozulunk ma azert elvezik meg mindig a jatekot es a veg nelkuli farmolast, mert mp10-es gearben siman haladunk es ez jo erzes..? Hat ismerjuk mar be hogy max fokozaton menni mint kes a vajban egy negyes partiban meg mindig kiraly feeling tartalom ide vagy oda. Egy olyan kihivasert sirankozunk ami ma is ott van az orrunk elott, csak mi nem vagyunk hajlandok 'kibujni a top gearbol' es felvenni a harcot.

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák