Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz IreN!CuS #41589 üzenetére

    Nekem nem olyan rossz a véleményem, mint itt a többségnek. A mostani bugos és balanszolatlan bétából azért óvatosan kell következtetéseket levonni. Az immunitást adó gyűrű, a kelleténél jóval többet sebző crusader skill minden bizonnyal nerfelve lesznek. Crushing blow szintén elképzelhető, hogy nerfet kap. Jelenleg pont ezek miatt tudják sokan napok alatt felszerelni a karakterüket top gearbe. Legalábbis a napi 12 órát játszó streamerek. Mivel én ennyit úgysem tudnék játszani ez nem lesz gond, főleg ha tényleg balanszolják még az itemeket/skilleket.

    Másik számomra pozitív dolog a loot. Én szeretek minden karakterrel játszani, és nem egyre rágyúrni. Kiegben meg a boa legendek miatt, ha épp nem partyban megyek simán fogok találni geart a többi karakteremre is.

    A hc meg jóval érdekesebb lesz számomra kieg után. Mivel jó itemet találni jelenlegi állás szerint nem nagyon lehet a HC karatereim gearje elég ócska. Az érdekes legendary effectek pedig még érdekesebbek lehetnek HCn. Egy hc streamer pl olyan wd helmmel megy ami a horrorify képességhez ad egy root mellékhatást, így gyakorlatilag olyan, mint egy fagyasztós wiz. A horrorify alapból fearel és nem tudnak ütni a dögök, de a legend miatt mozogni sem. Ezt megspékelve kis cd csökkentéssel érdekes dolgok hozhatóak ki belőle.

    Egyetlen problémám a kieggel, hogy többek szerint nem éri meg riftet menni, mert a bounty sokkal több loot, xp rövidebb idő alatt. Ezen ha változtatnak és lesz értelme rifteknek akkor számomra tökéletes lesz a kieg.

Új hozzászólás Aktív témák