Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz persil #4104 üzenetére

    A DPS soha nem stimmel, mivel az egy átlag. Akkor stimmel, ha pont közepeset ütsz egyfolytában. Olyan hogy tényleges sebzés nincs, mivel min-max tartományból ütsz véletlenszerűen és az szorzódik fel minden ütésnél a statok szerint, szóval a min-max sebzést lehet max tényleges sebzésnek hívni, de az meg ott figyel a fegyó DPS-e alatt, ahogy áhítjátok.
    Átlagos sebzés van, az meg a DPS. Most az hogy másodpercre bontják le vagy ütésre (lehetne DPA is) mondhatnánk hogy tökmindegy, de ha ütésre van szedve akkor meg az att.speed-et hogy hasonlítanád össze mással, hogy melyik itemmel jársz jobban, nem látod csak az átlagból, hogy mennyit dob rajtad, ha gyorsabban ütsz. ütésenkénti sebzéssel nem lennél kisegítve, az maradna ugyanannyi +30% att.speed.-del is.
    Igazából nincs jobb.

    (#4105) Gorneck23
    1hit-elhetsz ha közben megölnek, neki viszont a loh 2x annyi életet tölt és túléli. Neked a lak jó, neki meg a loh. Időre meg mindketten ugyanannyit sebeztek hiába csírázod, hogy ő hármat űt arra amire te egyet. Attól még, ha annyi a DPS-e mint neked akkor matematikai tény, hogy ugyanolyan gyorsan fog haladni a farmolásban ő is , mint te ha jól rakta össze a gear-jét és nem kell menekülnie ott ahol neked nem, szóval nem csírább nálad semmivel.

    [ Szerkesztve ]

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák