Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    Felvetodik a szakmai kerdes hogy az AH mint olyan, az egy nyilvanos mechanizmusu, dokumentalt, auditalt rendszer, es tudhato a mukodesi elve, vagy mukodesi mechanizmusa, es az iranyitasa uzleti titok reszet kepezi es senki kulsos nem tudja, tudhatja hogy hogyan mukodik..?

    Pelda: barmilyen ceg amely uzleti tevekenyseg soran bevetelre tesz szert ellenorizheto es szamon kerheto valamliyen (penzugyi) hatosag altal. Ha trafikom van es cukorkat arulok az APEH bekerheti a konyvelesemet. Tiszta sor.

    A Bliizardnak az RMAH beveteli forras. Konkretan 10 millio jatekos van a foldon kb aki megvette a gamet, jelentos resze valszeg aktivan jatszik, ezek egy resze nyilvanvaloan fizet be eurot / dollart / valamit a sajat bankszamlajarol a battle.net accountjara amibol mondjuk cuccokat vesz RMAH-ban. Ellenorzi valaha valaki a Blizzardot hogy mekkora osszeg folyik be ebbol, es hogy a Blizzard nem nyulkal-e bele, es tesz be top cuccokat, meg tobbszaz gemmet, meg nem valtoztatja-e kenye kedve szerint az arfolyamot csak azert hogy extra bevetelre tegyen szert..? Nem feltetelezem, de a lehetoseguk latszolag megvan ra..

    Nem eleg artatlannak lenni - tartja a mondas.. - annak is kell latsznai.. :K

    szerk: Mikro - en is ezt gondolom amit te, hogy onszabalyzo a rendszer, de azert csak elfantazialgat az ember hogy mi van ha.. :F
    Persze kozgazbol megtanultuk hogy szabad piacon minden aru annyit er amennyi valaki hajlando fizetni erte.. A 250 euros mempo csak akkor er annyit ha valaki leszurkolja erte a zse-t, kulonben csak egy verynice kirakat darab..

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák