Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz sto1911 #35038 üzenetére

    Orom nezni ahogy maris mindenki arrol fantazial hogy milesz hogylesz.. hat meg egy datumot se kaptunk..
    En ne mtudok masbol kiindulni, mint abbol ahogy a D2-re jott az expansion.. asszem lvl 60-ig volt D2 utana toltak ki 99-re. Azt is brutal nehez volt elerni, de mi nem alltunk meg lvl99-nel. Vagy inditottunk masik karaktert masik builddel, vagy mentunk kitartoan a lvl99 karival es farmoltuk hell players 8-at legendary meg set itemekert..

    Szerintem most is igy lesz ez.. mindegy mi a cel, a szintlepes vagy a farmolas, jatszani fogunk (a tobbseg..) es jolesz. Es BLizzard ugy tunik meg fogja oldani. Uj kaszt, uj act, loot szeruseg is lesz benne.. csak gyozzuk kivarni..

    Az account bounddal meg egyet ertek. Tulsagosan elvinne a realis arakat.. egy 'uj mempo-t' (biztos lesz par vadiuj legendary item level 70-re..) el lehet majd adni jo aron, meg akar rossz rollal is, mert ott lesz a lehetoseg hogy adott sorait 'ujracraftoljuk sajat magunknak' szerintem ez az itemfeljavitas jot fog tenni. Erdemes lesz a bena cuccokat is osszeszedni mert vagy eladod, vagy megtartod es feljavitod. Onnantol pedig a tied. .te csinaltad, a te muved, ne add tovabb. Mint most a craft. Tamogatom.

    A mostani gemmeket nem hiszem hogy varialni fogjak. Foleg mert sokan sok penzt, goldot es nyersanyagot oltek bele a marquise cuccokba es azt mar nem visszafordithato.. Helyukben inkabb visszahoznam vagy a kis charmokat class specific bonuszokkal es allresisttel (emlekszem hogy tele voltam pakolva +allskill charmokkal anno..) vagy visszahoznam a skull-t, es targytol / kaszttol fuggo bonuszt adnek neki.. pajzsban vlock chance, siskaban barbarnak max fury, monknak spirit regen, stb.. fegyverbe meg life vagy mana steal :) - csak hogy en se maradjak ki az almodozasbol..

    Mert amit eddig megalmodtam - lapozzatok csak vissza.. - az bejott.. Pajzsos-strenghtes-paladinos szeruseg.

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák