Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz davidsito #34262 üzenetére

    Gyors fejszamolassal ez 2 het alatt a harmincnyolcadik alkalom amikor valamilyen formaban visszakanyarodunk ahhoz hogy mi olcso meg mi nem, valamint hogy mi mp10 kepes meg mi nem az.. gyerekek ez annyira szubjektiv.. nincs mas tema..? Nem general ez a jatek eleg mas topikot amin erdemes vitazni meg eszmet cserelni..? Van aki slotonkent 250 eurobol epit mp10-es karit mert megteheti, Mikro meg osszesen 10 millio goldbol is kepes oszetakolni egy legacy barbart ami szerinte mp10 kepes (kepes halal nelkul egyhelyben allni mp10-en mikozben a legynek sem tud artani.. )

    Szeretek en idejarni, de mostmar unom hogy minden masodik hsz errol szol. A goldrol meg az mp10-rol.. Annyira szeretnem ha a kov patchben Blizz felskalazana mondjuk mp25-ig, es akkor az osszes dps hajhasz (velem egyutt :B ) butan nezne egy hetig hogy akkor a top karija megint csira..

    Annyiban azonban osztom davidsito velemenyet, hogy ez a forumon tipikusan a konnyelmu kijelentesek helyszine. Barmirol is legyen szo, azonnal jon random valaki es bevakantja hogy az 'olcso..', vagy 'tul OP' vagy barmi egyebet, meg egyszer mondom rendszerint olyan kerdesekben amiknek a megitelese - hogy valami draga-e.. vagy hogy kinek mi a halados tempo.. - teljesen szubjektiv.

    Az en DH-m, meg lehet nezni, nem egy top, ugy kb a versenykepes kategoria.. mp10-re nem alkalmas mert szenvedos.. mp7-ig kb jo. Tobbe volt mint 2 milliard gold.. mert akkor, az a gear, szubjektiven az en meglatasom szerint kellett annyiert. Ki tudtam volna hozni fele ennyibol..? Nemtom talan.. Megerte rakolteni..? Akkor igen, szerettem, hasznaltam, fejlesztgettem, de ha azt a zsetont akkor a monkomba olom most jobban jartam volna.

    Barbar: tesomnak van. Unbuff 245k DPS, yetiben partiban fenntart ugy 460k-t. Draga volt? Relativ, azert oltunk bele goldot rendesen, en pl vettem neki fegyvert 300M-ert is.. meg 1 gyurut 50M-ert.. tud menni mp10-en? Igen.. Es megy..? Nem :) mert minek.. Szoval akkor draga a barbar..? Hulye kerdes..

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák