Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • granini

  őstag

  válasz Gorneck #34243 üzenetére

  Itt is ugyanazt tudom leirni mint odaat a trade topikban. Onmagaban egy barmilyen chc-s mempo nem hoz annyival tobbet a 6chc-s Inna fejessel szemben ami megerne annyit rakolteni. Egy 5-6 chc-s, 195 dexes mempo gyakorlatilag gold AH-ban nincs, RMAH-ban meg 80-100 eurotol indul.. Oke, ad 8-10k dps-t, hoz resistet, van rajta 8-9 AS es elvileg az ember nem bukik lifeot.. De iszonyat draga. Ha csak 1 monkom lenne en sem gondolkodnek rajta.. felejtos.. uri muri gazdagoknak, ahogy mondani szoktatok VISA..

  Az is igaz amit Gyuri meg Mikro mond, hogy az inna sapin lehet sprit regen 2.0 felett, meg lehet rajta FoT vagy SW skill bonusz is akar 8-10 ami szinten nagyon jo.. de az ugye csak 1 skill-t buffol, tehat ha at akarod skillezni a karit akkor van egy dragan vet bonuszod amit nem hasznalsz.. specifikussa teszi a gear-t..

  Viszont nekem van DH-m (ami most is mempos csak nem chc-s mempo..) es 2 monkom. Mindharom mostmar 200K unbuff DPs feletti.. 3 ilyen karakter eseten nekem a chc-s mempo mar csaladi beruhazas, mert barmelyik karakterem jol jarna vele, tudnam cserelgeni, igy mar megerne es ki tudnam hasznalni..

  A life% es a sok AR miatt egyebkent a mempo EHP-ban hoz sokat, nem is csak feltetlenul dps-ben.. Az is igaz amit Mikro mond, hogy egy jo nem chc-s mempo amin van 250 main stat meg kis vita, az ugyanugy nagyon komoly dps buffot jelent, de ezek tenyleg nem jobbak egy olyan 6 chc-s inna sapinal ami mondjuk Jazz-en vagy az en monkomon van.. De milliard alatti tetel, ez teny..

  Nekem nagy tervem hogy gyujtogetek, probalkozom mindent penzze tenni rmah-ban es talan karacsonyra meglepem magam egy 6 chc mempoval.. :P

  <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés