Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz schwartz #33924 üzenetére

    En tankolok barhol barmeddig, ha van mit utni kozben.

    Legyen szabad kiragadnom ezt a rendkivul fontos mondatot a kontextusbol, tisztelt uraim. Merthogy amikor arrol vitatkozunk hogy kinek a karaktere hogyan eletkepes mp10-en, akkor mindig elhangzanak ezek a mondatok, hogy en beleallok barmibe, lehet alattam plague meg desecrator meg minden es birom. De a lenyeget itten herr schwartz fogalmazta meg helyesen.

    Az en monkom is barmeddig kepes barmiben allni mp10-en amig van kit utni es tolt az LS. Csak amikor hencegunk (elnezes az offenziv szohasznalatert..) hogy az en barmi az en monkom azen WD-m igy meg ugy tud a legnagyobb trutyiban acsorogni, akkor felejti el a tisztelt kozosseg hozzatenni, hogy ha van mit utni kozben

    Es ez biza nagyon felrevezeto. Az en monkom mar reges regen mp10 kepes volt, amikor megtevesztve meg mindig itt a forumon kulcsoltam jotanacsert hogy hogyan tudnam mp10 kepesse tenni. Mert az enyim is csak akkor halt, amikor nem volt kit utni. Amikor a szep magad dps miatt hiphop elfogy korulottunk a trash mob ami adhatna LS-t es mar csak a sarganevu elit es tarsai allnak velunk szemben aki fagyaszt, bebortonoz, alank nyitja a pocsolyat, es kozben mar nincs kit utni, es ugy megy le az eletunk mint mikor kihuzzuk a mosdobol a dugot borotvalkozas utan.. es ilyenkor senkinek a semmilyen 30B-s karaktere nem marad talpon..

    Szoval amikor arrol nyilatkozunk itt a forumon, hogy a mi karakterunk stabilan mp10-es, akkor ne felejtsuk el - legalabb magunkban, ha mar nyiltan nem is.. - elismerni, hogy bizony minket is csak a life steal es a magad LOH tart eletben, es amikor nincs honnan vissszatolteni eletet akkor fekszunk ahogyan azt a Blizzard forraskodban nekunk eloprogramozta..

    Es az igazolja Davidsito elkeseredeset is, akinek kivalo mp10-es barbarja volt egeszen addig mig mukodott az LS. Es ez igazolja mikro baratunk allitasat is hogy fillerekbol szirszar gear-el meg 85k DPS-el is lehet menni mp10-en, mert nem halunk amig tolt az LS..

    Ez mar nagyon kikivankozott belolem is.. most megadom a szot hogy megcafoljunk engem :) (mert az mar csak igy megy itt.. )

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák