Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz davidsito #33915 üzenetére

    Szerintem kicsit higgadj le, es foleg ne gondolkozz ilyen vegletesen..

    Ha hol sejtem tobb idot es goldot oltel ebbe barbarba mint mondjuk en a monkjaimba, de nekem nem lenne szivem bezuzni oket. Helyette inkabb menj le inferno mp6-8-ra, csinalj ki mindenkit, farmolj egy kis DE-t, es szerezz sikerelmenyt.. az mp10 kemeny, meg a legjobbaknak is, de ez igy van rendjen.. skilltol, gear-tol, hardvertol es minden egyeb parametertol fuggetlenjul foagjuk el hogy nincs hallhatatlan karakter, es nem is kell hogy legyen.

    Halni nem szegyen. Ha nincs geared mert nem oltel bele +50 eurot akkor azert nem szegyen.. ha nincs penzed jo Pc-re es laggol meg nem birja az effektet akkor azert sem szegyenkezhet senki.. stb, stb.. Szerintem nagyon is valos szitu az, hogy a legmagasabb szinten (barmilyen jatek eseteben) a fejlesztok mar csak ugy tudjak megoldani a nehezseget meg a kihivast hogy kvazi 'csalnak'.. hozhatnek szamos peldat mas jatekbol, aki jatszik pl Rainbow Six Vegas 2-t az tudja mirol beszelek. Egyszercsak a semmibol ott terem a terrorist es headshot, ha akarod ha nem.. pont. veged, fekszel.. Mert legmagasabb szint, es fogadd el hogy ott halando vagy.

    Anno D2-ben volt par olyan karakterem ami elkepesztoen brutalisan halhatatlan volt. Kiveve hellen mondjuk players8-on. Mert jott a lighning enchanted iron maidenes rejtett attributumos elit es one hitelte, vagy en one hiteltem magam.. Nincs hallhatatlan karakter..

    Annyi valtozo korulmeny van a jatek soran, amire nem lehet tokeletesen felkeszulni. Peldaul az is szamit hogy mikor es melyik szerverre logolsz be. Te persze nem latod ezt, a hatterben zajlik, de van olyan hogy 2 oran kereszult megyek, semmi nem esik, meg essence sem.. kilogolok, restart, belogolok, es lam esik a DE meg 5 perc alatt vagy 6-7 DE.. mik vannak..

    En azt mondom ne hisztizzel itt, hanem menj vissza, es jatsszal szepen, mert jo az.. es ne legyenek irrealis elvarasaid, meg a 6000 armorod meg 68 ezer lajfoddal egyutt sem..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák