Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz Drizzt #33762 üzenetére

    :U Akkor most nemtom mi van.
    Az egyik eshetőség hogy semmilyen bonus-t nem kapsz, amíg nem teljes a set. Ez gondolom feltűnt volna már nektek, szóval ezt kizárhatjuk.
    2, Valószínű az lehet, hogy ha az elkezdett set-nek része mundjuk a cípő (ha teljes lenne), mert egy sok darabos set, akkor a cipővel nem kezdhetsz el egy másik set-et, tehát így nem ütközhet két set hiába vannak azonos set-ben külön-külön kettesével az itemek, de ha van egy két darabos set, mondjuk fegyó+offhand, akkor amellé kezdhetsz másikat, ha a másikhoz nem tartozik se fegyó se offhand.

    Ha egyik verzió sem, akkor vagy nem lehet egynél több set vagy teljesen érthetetlen, hogy hogyan stimmelhet csetből a set item re írt különbség a nem set-hez képest, tehát amikor megkapom a bonus-t, az miért nem látszik az írt különbséghez képest +ban, amikor felveszem?
    Mert beleszámolja, de ha beleszámolja, akkor a gyűrű miért nem dob rajtam? Mert nem lehet rajtam egyszerre két set. Nincs más ötletem, de hogy nincs benne a bonus abban, amit az AH ír a ring-re, ami nekem a második set lenne az tuti, háhht egyszerűen kizárt. Direkt kerestem olyat, aminek azonos a chc+chd párosa, hogy a százalékoknagyon ne kavarjanak be, de úgy sem stimmel, persze totál ugyanolyat nem találok, de egy kis dmg különbség egy ringen eltűntet +130 alapstat-ot meg még -8k dmg-t ír az AH a tetejébe? Há' hogy?

    Még csak 400k dmg-je van a wiz-emnek összesen, szóval ennyit nem számíthat az a pár dmg, ami a ring-emen van.

    Egy int nekem nagyjából 70-75dmg a karakteren, ezt topaz-ból lehet tudni, tehát +130int az minimum +10k dmg bonus lenne, amit csak a set-ből kapnék, tehát 18k dmg kéne legyen a két ringen csak az avarge dmg miatti különbség, ahhoz hogy az AH által írt különbség stimmeljen, mert alapból még +10int van rajta a másikhoz képest. Oké hogy a set-en kicsit kevesebb van avarge és emiatt a chc+chd hiába stimmel, mert az alap dmg csökken egy picit, amiből számolódik a karakter, de vazze 18k? Az dudva sok.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák