Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz priti #33757 üzenetére

    2. a setbónuszhoz az adott set meghatározott számú darabja kell. Értelemszerűen a két darabos (első) bónuszhoz nem kell az összes darab. A legacy (előző set-legend item patch előtti) és a jelenlegi setek "külön" setnek számítanak, azaz két darab nata set cucc és két darab legacy set item is lehet egyszerre rajtad és megkapod értük a régi és új set első bónuszát is viszont egy legacy és egy új nata set itemre nem kapsz semmi bónuszt. A set és legendary itemekből egy item lehet rajtad csak adot slotra, de ha van egy legacy azonos darab, az lehet a mostani mellett (mondjuk ez csak fegyvernél és gyűrűnél opció)

    3. pont. Lehet bármennyi set item rajtad bármennyi setből. Mondjuk 1/slot korlátozás azért van. Két mellvért egyszerre nem lehet rajtad (+előző pontban jelzettek alapján azonos két set gyűrű vagy két egykezes azonos nevű set/legend fegyver nem lehet rajtad). Ha megvan a kellő darab a setből, akkor megvan a bónusz is. Kivéve ha kasztspecifikus a jellemző és ez jelölve is van. Ebben az esetben ha nem az adott kaszthoz tartozik, akkor nem kapja meg azt a bónuszt. "Idegen" kaszt skilljét se kapja meg, kivéve ha nincs korlátozás az effecthez rendelve (pl a Band of Hollow Whispers ring például átkozza a környezetet akkor is ha nem wd vagy).

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák