Új hozzászólás Aktív témák

  • stevve

    nagyúr

    Hmm, nem mindig van időm azonnal válaszolni, de így 1 nap csúszással: amit írtam, tagolt volt és érthető: a diablo 3 nem jól van kitalálva. Ezt nem én mondom, hanem egyre többen. Ja, pénzt csak arra költöttem, hogy megvegyem a játékot, a többi goldban értendő.

    Aki ismeri a diablo 2-t, tudja, hogy az azért jobb volt és tényleg hónapok, évek múlva is megérte elővenni, de ezt a részt akkor fogják tudni fenntartani, ha lesz kieg, meg mindenféle DLC, meg új kaszt, meg ilyenek, mint most a második kör XP gyűjtögetés. Rengeteg órám van benne és nem csíra a karakterem, éppen ezért (vagy ennek ellenére) nagyjából normál fokozat fele után a kereskedőktől semmit nem lehet venni és eladni nekik is már fáj néhány goldért, miközben a javítás egyre többe kerül. Nincs ezzel semmi baj, de tegye fel a kezét, aki inferno-ban gondolkodik és az AH-ból semmit nem vett. Ez is rendben van, de hogy már csak az AH/RMAH van, az kicsit gáz. A drop egyre szarabb, ahogy gyengítik a játékot és még inf diablo is csak az achievementek miatt éri meg a rengeteg javítási költséget, semmi másért.

    Teljesen jó néha farmolgatni, elütni az időt, meg minden, de kicsit kezd ijesztően anyagi oldala lenni a játéknak egy rossz modell köré építkezve.

    Tudom, nem nekem találták ki, meg ilyenek. Megyek már... :DDD

    Ja, azt tudtátok, hogy a programozásban a random szó ismeretlen? ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák