Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz mikromanus #33172 üzenetére

    Ez egy döbbenetes tulajdonságod, hogy magadról beszélsz, miközben másnak címzed, de olyan mintha magadnak mondanád, mert teljesen rád igaz.:)
    "Akkor szólok be amikor ilyesmiket mondanak valamire (pl: jaj-jaj, MP10-en a monk skornnal nem életképes)"
    Ezzel semmi baj nincsen. A baj az ahogy teszed. Az, ahogy a kommunikáció a továbbiakban irányt vált, és mint olyan megszűnik létezni....na az a baj.
    Ehelyett kb. olyasfajta kommunikációt lenne illdomos fojtatnod, hogy: (maradva a példádnál)
    Valaki azt mondja Skorn mp10 monk nem életképes.
    - Erre te: "Nem ez így nem helyes, ezért és ezért, lásd példa, tehát életképes az." (De ezt se így mondod)
    - A másik: "jójó, csak hát így-úgy nehéz lassú, meg jobb a dual mert ezért és ezért. És ok hogy életképes, de szar összességében mert hogy...."
    - Erre te: Mert béna vagy, nem értesz hozzá, látszik hogy egysíkú a gondolkodásod, az olyanok mint te nem tudnak újítani, és azért nem tudsz vele menni.... <- na itt a baj. megszűnt a logika, megszűnt a kommunikáció, nem a témáról beszélgettek a továbbiakban. ez egy elég gyerekes attitűd.

    Az első kettő még elmegy. A harmadiknál megszűnt a diskurzus a témáról.
    Helyette önigazolás történik minden áron, ami mindenről szól, csak nem az eredeti feltevésről. Kérdőre vonod a másik hozzáértését, személyeskedsz, el se olvasod, meg se rágod az ő hozzászólását, jobbról-balról ezer irányból csapongva mindenfélét mondasz, ahol megszűnik minden amit már említettem.

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák