Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz mikromanus #32980 üzenetére

    Ez a 'megy az mp10' kedves baratom olyan szeles skalan mozog, hogy orom nezni. Ertelmezes kerdese.. kinek mi a gyors meg a hatekony, meg van aki 1-et elfekszik es elegedetlen, meg van a keljfeljanos tipus, hatodszor csukja ossze ugyanaz az elit pack de neki mgy az mp10.. :)

    Akkor csinaltam egy rovid listat hogy sorrendben szerintem hogyan megy az mp10 :C

    1) a Jatekos magabiztosan be tud lepni inferno mp10-re, a szerver beengedi, oda tud futni a stash-hez (de kozben vegig ki van irva hogy inferno(10) - ez nagyon fontos..)
    2) a Jatekos magabiztosan tud targyakat pakolni a ladajabol ki/be, mikozben vegig mp10-en van
    3) a Jatekos a WP segitsegevel barmelyik palyara tud teleportalni, de erkezeskor lelektanilag nem tudja elviselni hogy nem a varosban van es mp10, ezert a WP-n osszeroskad.. (kovacs 23000 gold..)
    4) a Jatekos ruganyos leptekkel elmozdul a WP-rol csak az elso protection shrine-ig jut, arra racsimpaszkodik, felhuzza a labat a mobod meg alulrol probaljak elkapni.. aztan jon egy sima feher szunyog es lekopi.. (kovacs 23000 gold..)
    5) a Jatekos jol megy mp10-en, trash mob csak elvetve oli meg (egy az egyben nem cska ha mar 3-an korulveszik). Elit pack elott smoke screen + OwE + pacifism + serenity + shadow power -t egyszerre rantja magara, es majdnem meg is lenne a dolog de hat 17k life az nem sok, szal elfekszik parszor.. (kovacs 38500 gold..)
    6) a Jatekos csapatban mar valahogy elevickel mp10-en.. o magat 'tamogato' karakternek nevezni, ami a gyakorlatban 'tamogatni valo'-t jelent.. turelmes baratai lelkesen elesztgetik minden nagyobb elit pack utan.. (kovacs 57900 gold mert nullara leverik rola a durability-t..)
    7) a Jatekos egyedul farmol mp10-et.. mar csak a zuzosabb elitek, vagy elitek szerencsetlen kombinacioja fekteti ki.. amikor azonban belep melle meg 1-2 player akkor bizony kezdodnek a gondok.. (kovacs 22000 gold / padlozas)
    8) a Jatekos tovabbra is hatekonyan es magabiztosan halad mp10-en mindaddig amig valaki latja/nezi, mert amint egyedul marad spuri vissza a kenyelmes mp5-6-ra.. elvegre most kulcs nem kell csak DE-t farmolunk meg 'teszteltem csak uj skillt..' (igy aztan kovacs 0 gold)
    9) a Jatekos eros csapatban mar uber run-t is nyom mp10-en.. neha ugyan eleszteni kell, dehat Maghda kivel nem basz ki.. jameg a King 1 hitel szinte mindig.. (kovacs 40000 gold / uber run)
    ..
    ..
    10) a Jatekos behiv maga melle harom kis kezdo infernost, hogy jotekonyan egy egy HF ringgel ajandekozza majd meg oket. Eloszor festeringben megszerzi a valorokat, kozben kap egy telefonhivast amikor frozen+jailer-ben all es descrator meg prague van alanyitva, dehat 3 pack tenyleg ritkan jon ossze egyszerre.. mindegy ugyis csak bal gomb.. az uber run gyorsan lemegy, az elso 5 masodpercben mindharom kis vendeg lepadlozik igy magara marad.. SB-t elvinnie sem kell, a boss magatol elmenekul a felso sarokba remelve hogy partnere kifekteti a Jatekost, de nem.. meg Maghda-ek parosa a legizgalmasabb, Magda ugy szorul be a sarokba hogy 6 arcane-t nyit ala.. nagyon csiklandos ahogy forognak.. a Jatekos permahiteli Magdat, minek elengedni, majd elfogynak a mobok meg az immunitas korulotte.. Kovacs 2500 gold, de csak mert kozben BL meccs is ment es azert fel szemmel azt is nezni kell..

    En igy gondolom ezt.. :))

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák