Új hozzászólás Aktív témák

  • Bahama

    aktív tag

    válasz Gyuri27 #32929 üzenetére

    Én csak arra lennék kiváncsi, hogy te hány óra játéknál tartasz?
    Mert én pl 1300 órás MP10-es DH-val is látom hogy van még hova fejlődni. Igaz itt már tényleg nagyon nehéz, de még mindig van.

    És sajnos, hogy az embernek szerencséje legyen, ahhoz meg is kell dolgozni. És egyáltalán nem lehetetlen saját erőből MP10-es karit összerakni. Nekem volt szerencsém jópár 100 eurót kivenni a játékból, de úgyérzem hogy ezért tettem is.És így is összeraktam egy használható karit. Viszont azt is teljesen megértem, hogy nincs mindenkinek ennyi ideje a játékra.

    Arról nem is beszélve hogy akár mp0-n is eshet 250eurós cucc, rareből is. Én pl még mindig örülök mikor kijön a rare ring, vagy amu, vagy egy lvl63as fegyó, mert nem csak a legendben vanpénz.
    Személy szerint soha nem költenék igazi pénzt itemre, viszont örülök hogy vannak ilyenek, mert nélkülük nem tudtam volna eladni a dolgaimat.

    És egyáltalán nem zavar akinek 50 órával van 500k-s karija, mert abban nem sok élvezet van. Mert pl én tudom hogy mennyi ideig gyűjtöttem a fegyómra, hogy mennyi ideig próbáltam eladni a 800 millás tal armorom, vagy mikor 100 milláért megnyertem egy 1 milliárdos gyűrűt.

    Szóval ezek a dolgok lassan jönnek, de jönnek. Úgyhogy játsz amennyit tudsz, jól esik, és örülj annak amit dob a gép.

    [ Szerkesztve ]

    Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!

Új hozzászólás Aktív témák