Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Gyuri27 #32929 üzenetére

    A pszichiáter válaszol (Dr. granini prof md.)

    Gyurikám. Ez természetes folyamat, ne ijedj meg az érzelmi reakcióidtól. Ezen mindenki átesik. Amikor úgy érzi hogy önerőből, csak heti pár óra játékkal, euró betulása vagy gold vásárlása nélkül nem jut egyről a kettőre. Igen, ez van.

    De lépjünk csak hátra egy percre és nézzük meg mi is bánt minket. A legmagasabb fokozaton szerertnénk tolni, de az csak azoknak megy akik frankón napi 8+ órát játszanak, vagy pénz fektetnek bele és vesznek geart. Vagy azoknak akik csalnak, botolnak.

    Loot és cfraft nincs, dehát legyünk őszinték, többszázezer ember tolja ezt a gamet naponta, képzeld mi lenne ha ennél sűrűbben esne jó item. Akkor mindenki fullosan rohangálna, és még ennyi értelme se lenne. Szabad irígynek lenni, persze, de azért én még mindig inkább motiválónak találom amikor látok egy enyémnél jobb karit, mert akkor tudom hogy még van hova. Ha egyém lenne Európa első számú hallhatatlan mp10 monkja akkor biztos indítanék egy másik karaktert , és csak karitatyv überrunra használnám :) (nyilván nem elhanyagolva a lélektani buffot hogy hát csak az enyém a legjobb..)

    HC mód - folytatja érvelését granini a szakember.. - az HC mód, azt jelenti eccerhalszmeg. Ha lenne 24 órás karakterfeltámasztás akkor az nem lenne HC mód, csak HC szerű mód. És aki járt már Tescoban és vett már olyan élelmiszert amire az volt ráírva, hogy "szerű..".. "jellegű".. "ízű".. meg "tartalmaz.." az bizony tudja miről beszélek.

    Az SC egyáltalán nem halott. Csak vannak olyan hiányosságai és adot ttulajdonságai (drop chance) ami jelen formában nem mindenkinek elégíti ki az igényeit.

    Munka, család, egyebek - tér rá a legfontosabb dimenzióra Dr granini a háziorvos.. - nincsen annál (önnél) Gyurikám szerencsésebb ember akinek megadatik hogy pl van munkája és boldog házasságban egészséges gyermekekkel élje az életét ÉS KÖZBEN még Diablózni is tudjon. Van akinek csak az egyik jut, mondjuk annyit játszik amennyit akar mert szingli és magányos. Érezd magad - sok más fórumtársunkkal együtt remélhetőleg - szerencsésnek hogy van ilyen indokod ami miatt nem tudsz vég nélkül a gép előtt ülni.

    Én is előre látom hogy amint lesz gyermekem lényegesen kevesebb időm lesz játszani majd.. de a komplett D3 accountomat gondolkozás nélkül akármikor adom, ha ez lenne az ára hogy egészséges aranyos kis porontyom legyen..

    Végezetül - zárja okfejtését a Ph mostmár közkedvelt és méltán népszerű lélekbűvára.. - menjetek fivéreim és próbáljátok élvezetet, kikapcsolódást találni a játékban, ne bánjátok amitek nincs és nem lesz, találjatok kihívást, haljatok meg büszkén mind SC-n úgy HC-n, álljatok oda, és tapossátok el a rovart, csapjátok homlokon kis szar ugráló békákat, állítsátok a Fury-t az elit homlokába, fagyasszátok őket iglo halrudacskává..

    :R

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák